Sari la conținut

Robertino

Traders
  • Număr mesaje

    5
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Robertino's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație Comunitate

  1. http://picz.ro/pictures/3edad1590ff774be6f8af0bd60342a7a.jpg Nu stiu cat de clar se vede, am deschis fibo iar linia intrerupta rosie e de pe Weekly si portocalie intrerupta e de pe daily. Roz... M30, H1 Unde e semnul rosu, crucea, planuiam sell, am 50pct pana la nivelul rosu(weekly).
  2. Daca vedeti sapt viitoare vreo posibilia buna tranzactie, astept cu nerabdare sa ma anuntati si pe mine printrun msg
  3. @Theo, pot folosi o singura tranzactie pe pereche. Multe perechi sunt "Exotice", au SL minim 50 respectiv 100. (Exemplu EUR/PLN are SL minim 50, nu il pot folosi ca trebuie sa pune exact 40.) @Mister Black, eu lucrez doar pe M30, H1+, nu am ce face pe lower cu conditiile astea.
  4. Ai timp 5 zile lucratoare. Eu am reusit sa fac 11-9 in felul asta... Dar la ghici... Salarul fix e 500USD, nu e mare plus 10% comision din profit lunar. Daca treci examenul iei un cont de la ei de 5-10mii USD cu care sa tranzactionezi. Si plus ca ma chinui macar sa'mi recuperez banii, care evident ii primesti la primul salar Asta am aflat dupa 3 sapt de training
  5. Buna, Am examen la TeleTrade pentru a fi angajat cu salar fix, beneficii etc. Conditiile sunt urmatoarele : S/L 40 T/P 50 x 20 de tranzactii. Pentru a lua examenul trebuie sa fac un minim de 14 pe profit din 20 de tranzactii. La liber fac profit, ma iau dupa trend, nivele, MACD, RSI, dar dupa conditiile de 40 SL 50 TP am dificultati momentan. Caut un trader cu experienta care ar putea sa ma ajute sa obtin acest examen 100%. Cu siguranta, efortul va fi resplatit. Multumesc anticipat.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.