Sari la conținut

giotto

Traders
  • Număr mesaje

    7
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

giotto's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație Comunitate

  1. giotto

    Teapa cu FxGFC

    Trader Lucian Alzner m-a " consiliat " pentru tranzactii.
  2. giotto

    Teapa cu FxGFC

    Mi-am luat teapa de 2500 $ cu FxGFC Markets prin LUCIAN ALZNER. Mecanismul functioneaza in felul urmator; incerci cu o suma mica in ideea de a te familiariza cu ce inseamna Forex si de a castiga incredere, ATENTIE MERG PE CASTIGAREA INCREDERII, dupa care acestia se chinuesc sa faca intr-o saptamana 50-70-100 $ profit ptr tine. Ei nu castiga la aceste tranzactii mici ( cu VOLUM de 0.1-0.2-0.3 ).Dupa ceva vreme cand ai balanta pozitiva si multumitoare ti se solicita alimentarea contului cu o suma mai mare ptr ca este o stire bomba pe piata de unde poti castiga multi bani.Vrajeala. Daca ai facut acest lucru, clar vei pierde banii, pentru ca ti se va spune sa dai urgent o tranzactie in piata cu VOLUM de 2,3,4 etc si poate pe perechea USD/HUF unde spredul ( adica comisionul lor ), este de 75 unitati prin comparatie cu EUR/USD care este de 3 unitati .Concret pe aceasta pereche valutara cu volum de 4 data in piata, din cei 2500 $ pierduti de mine, ei au incasat comision de aprx 1500 $.
  3. Din total câștig se scade pierderea si din ce rămâne se ia impozit ?
  4. Dacă-ți poți recupera pierderea inseamna ca trebuie sa plătești si impozit pe profit??
  5. Ai dreptate, poți sa-mi dai niște nume?Multumesc
  6. Iata si raspunsul lor, si doar atat; User Sergey Ilin left a new comment for this issue:. hello. Thank you for your point of view, we will consider it. However, our company gives personal account manager and we will give you one of them. Inspite of that fact that you lost some sum of money you still have funds on your account and you can continue your trading. Ilin Sergey Personal and Corporate Partnership Manager Grand Capital Ltd. Russia,Saint-Petersburg Pr.Stachek, 8А
  7. Problema este ca cei de la Grand Capial Rusia, le confirma existența
  8. WALL STREET TRADE ( site wstrade.ro)sunt TEPARI.Am pierdut 1000 $, dupa o colaborare de o luna de zile.Punctul culminat a fost atunci cand le-am zis ca nu sunt pragatit sa intru cu sume de zeci de mii de $ si ca ar fii mai bine sa o luam treptat.Dupa cateva zile m-a sunat cu numar ascuns si mi-a zis sa intram pe o tranzactie , tranzactie care mi-a golit contul. Ulterior am facut legatura de ce m-a sunat cu numar ascuns, de ce asa zisul ANDREI ,managerul de cont, la un moment dat sa prezentat cu un alt prenume parca OVIDIU si a zis ca asa i se mai zice, iar traderul pe nume BOGDAN ( sper sa fie numele real )nu mai vrea sa raspunda la telefon. Apropo, acest manager de cont cred ca si-a aruncat cartela cu nr de telefon ptr ca nu mai este alocat. Se pare ca nici siteul nu le mai functioneaza.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.