Sari la conținut

livium

Traders
  • Număr mesaje

    110
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

4 Urmăritori

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Bucuresti
  • Job title
    inginer

Trader profile

  • Trading since
    2012
  • My strategy
    S/R, divergente, PA,

livium's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

5

Reputație Comunitate

  1. Da, am aceasi problema ca data trecuta, imi spune "no data to display"!
  2. Unde se poate urmari fondul vostru? Am mai intrebat asta, dar nu m-am lamurit! E legat la myfx?
  3. Eeei, nu am spus ca am facut eu 600 de pps, am spus ca doar se puteau face...! Nu i-am facut...de fraier! Numesc stire, care poate misca piata la modul semnificativ, iesirea de astazi a lui Asmussen care a clarificat treaba cu rata dobanzii pe euro si care a aruncat euro sub 1.2780...mai devreme decat ne asteptam cu totii. Ei, stirea asta a iesit pe canalul potrivit mai rpd decat am avut-o eu pe net. Da, asa inteleg eu sa ai acces la canal de stiri rapid. Guerilla, e o forma de lupta, mai multe aici https://en.wikipedia.org/wiki/Guerrilla_warfare.
  4. Hai sa definim stiri! La ce fel de stiri te referi barbones? Pentru ca eu, ma refer la stirile care se vad pe forexfactory de exemplu, NF, GDP, CPI, PPI etc. Chiar imi trebuia o superplatforma si un super canal de stiri pentru a face un minim de 600 de pps de pe 19 iunie de la discursul lui BB? Dar, ai dreptate in cea mai mare parte a mesajului tau, tu te referi la scalp pe stiri, eu ma refer mai mult la un fel de trading tip guerilla ... asa ca o lupta in jungla cu niste arme rudimentare...asa ca in vietnam...
  5. In momentele in care piata e calma (dupa o furtuna ca cea ce tocmai a trecut), sunt bune patern-urile, MA, oscilatori etc. Se fac mai greu bani in astfel de momente, dar se fac! Ei, altfel sta treaba cu analiza fundamentala: mult mai complexa, necesita cunostinte solide de economie etc. Mie imi plac stirile, cel mai mult tranzactionez pe stiri, uneori cu succes, alteori in pierdere!
  6. Magicianul, are dreptate: orice e posibil...se poate face!
  7. Ok, foarte tare! 50-60 de pps pe zi am mai facut si eu, chiar si cate 100-120, dar frate 500...e foarte tare. acolo vreau si eu sa ajung. Multam si bafta in continuare. Tine-o tot asa!
  8. De ce nu ai face-o? Exista pm. Ok, am glumit, fiecare cu ce stie! Bafta, atunci!
  9. Da-mi mai frate si mie un link unde gasesc un sistem de tranzactionare care face o medie de 500 pps/zilnic...si nu vorbesc la "misto"! Si de ce esti asa suparat? Cat despre tovarasii mei de fond, nu am cuvinte si taste potrivite pentru dumnealor, au sters-o la modul cel mai nerusinat cu putinta! Succes!
  10. Care-i smecheria cu myfxbook la semnatura? E ca numarul de la bmw-ul meu alb cu nr WTF? Wa frate, daca spuneai masina in loc de BMW , erai de-ai nostri, daca specifici inspre marca masinii, deja ma retrag nanã... Sincer, nu am inteles ce ai vrut sa spui...
  11. Care-i smecheria cu myfxbook la semnatura? E ca numarul de la bmw-ul meu alb cu nr WTF?
  12. Da Andrei, stiu de analiza ta, dar pur si simplu ca nedumerire, asa am vrut sa sune intrebarea mea...
  13. Atasez un grafic pe aud/usd. Sunt eu nebun sau se formeaza o divergenta bullish clasica? M-a secat nervos aud/usd, aceasta divergenta este in formare de multa vreme, dar nu s-a manifestat!
  14. deschid usa de la baie. ce e plin cu apa, cada sau baia?
  15. Foarte adevarat ce spune Andrei! Emotiile sunt cruciale! Poate singurul lucru cu adevarat important pe care l-am descoperit pana acum (intr-un an de trading demo si ceva real) este ca am aflat lucruri total noi despre propria-mi persoana! Cunoasterea de sine e un proces care dureaza uneori intreaga viata a unui om! Intr-o cu totul alta ordine de idei, ce s-a intamplat ieri dupa-amiaza cu USD-ul? A scazut pe aproape toate perechile! Scuze ca postez aici intrebarea!
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.