Sari la conținut

Vladimir

Traders
  • Număr mesaje

    13
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre Vladimir

  • Dată Naștere 02.03.1989

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Timisoara
  • Job title
    jurist, director general

Vladimir's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Reputație Comunitate

  1. @johnbull Cu valul nou de firme offshore, sa vedem cate taxe si impozite mai sunt indreptate catre statul roman. Termenul de investitie are o definitie foarte larga, investitie este si pretul platit biletului de loterie cu scopul de a obtine castig (desi aici se pot aplica regulile contractului de joc si prinsoare cu referire la OUG 159/1999 actualizata in 26 iulie 2009). Atata timp cat o parte se obliga la prestarea unor servicii, chiar daca nu exista o deontologie prea bine conturata in materia pietei valutare si a traderilor, libertatea de a contracta ramane nemarginita neimpunandu-se o conduita expresa sau o calitate exceptionala partilor. Se poate incheia si un contract nenumit cu clauze licite utilizand notiuni generale pentru a defini partile in contract.
  2. @Tiberiu Nu m-am prezentat ca trader, ci ca investitor, am o experienta relativa cu conturi demo de aproximativ 8 luni, in schimb sunt manager general la un post de radio local, si ma pregatesc pentru admiterea-n magistratura avand vocatia de jurist, nu de trader. Am mai studiat si altele in paralel: sociologie, etnologie, drept societar, elemente generale de contabilitate, studii auxiliare criminologice, etc.
  3. @apolo Da, 600% este un procentaj enorm, in ultimele zile in care am studiat in profunzime testimoniale ale traderilor nationali si nu numai, facand abstractie de utopiile unor firme de tranzactii ca TeleTrade (100% profit intr-o luna) si altele, am realizat ca a obtine 500 pips intr-o luna dintr-o marja de 10 000 pips este o realizare. Drept urmare un profit de 20% lunar din acea marja, trebuie sa mi se para nu satisfacator, ci mult peste asteptari. Asta m-ar obliga sa modific modalitatea de plata la procent din tranzactie si stimulente.
  4. @johnbull Foarte corect, obligatii de obtinere a x procente nu pot stipula si nu cred ca exista nimeni cu discernamant intreg, in tara asta care sa incheie un astfel de contract, acele procente atat pozitive cat si negative, sunt margini in care am obtinerea scopului si riscul pierderii (un minim in care contractul ia sfarsit fara nicio penalitate). Vorba vine, nu este prost cel care cere, si aici ma refer strict la trader, cel care primeste salar fix promitand ca obtine un anumit rezultat, nu este de condamnat, dimpotriva. Fireste ca acel target prin care aduce suma de 10 000 pips la 60 000, poate sa parcurga un drum sucrt, mediu sau lung, ori inexistent, lucru cert. Dar daca pierderea este prea consistenta pentru a mai fi susceptibila de recuperare, atunci contractul fireste ca poate sa ia sfarsit. Cifrele in asemenea conventie sunt doar praguri de prierdere sau castig, cum am mai spus, dupa atingerea scopului, se trece la vanzarea creantei, in cazul pierderii la stingerea contractului fara pretentii in despagubire.
  5. @johnbull Da, cum ziceam mai sus, recunosc calculul elementar matematic insa din pdvd al unei obligatii contractuale, procentul de 60% raportat la suma de 10 000 pips exprima libertatea de a afisa in etape procedura de tranzactionare a traderului, si anume, din 10 000 pips trebuie sa obtin intr-un timp t (la care ma oblig in contract) sa ating procentul de 60% => 16000 pips, acest termen poate sa fie de o luna sau de 2 luni (vorbind ipotetic), in functie de capacitatea fiecarui trader. Cand s-a atins pragul atunci contractul sufera modificarile necesare, s-ar putea sa nu poata sa obtina din 16000 pips, tot 60%, drept urmare se renegociaza clauzele acestuia.
  6. @georgesoros Da fireste ca vorbim de cei 600% din consistenta contului, nu negam valoarea procentului, nu vorbeam in fapt ci contractual, 60% din monolitul contului de 10 000, nu m-am raportat la un an, nu m-am raportat la o data precisa. Daca tinta mea este de 60 000 dolari adica 600% din 10 000, nu impune traderului obligatia sa obtina procentul fix. Daca luam in calcul procentele de 40%, 30% din marja de tranzactionare, tot despre un profit admisibil este vorba. In clauzele contractului nu vom trece procentul de 600% caci asta l-ar obliga pe trader sa atinga musai targetul ala, ceea ce poate sa fie posibil sau imposibil. Folosesc termenul de 60% din ratiuni de libertate contractuala. Cum ar suna art sa zicem 3 din contract. Ma oblig (ca trader) sa obtin un profit de 600% (nespecificand termenul), sau Ma oblig sa obtin un profit urmarind tinta de 60% intr-o anumita perioada anuntata, si sa am pierderi recuperabile raportandu-ma la elementul esential al contractului, adica suma de lichidare de 60 000. De aici rezulta ca un termen pertinent, privind clauzele contractului in ansamblul lor (asa cum este obligatoriu), ar fi obtinerea unui profit mergand spre tinta de 60 000 dolari intr-un timp pe care-l estimez de la inceput in autoevaluarea mea (din pdvd al traderului). Daca am introduce suma matematica rezultata din raportul procentului de profit la scopul contractului, adica 600%, contractual lucrurile s-ar schimba radical, ucigand dreptul de a tranzactiona intr-un termen mai lung.
  7. @johnbull 60% din 10 000 dolari in t timp. Nu am spus intr-o luna, desi TeleTrade-Forex Timisoara se bat cu pumnul in piept ca fac profit de 100% in acest timp, chiar au incheiat contracte absurde cu traderi sau persoane fara experienta pentru a realiza un stagiu de pregatire avand ca examen o astfel de aberatie, pana in prezent am observat cel putin 30 de contracte incheiate trimestrial avand ca pret suma de aproximativ 700 lei. 500 de pips intr-o singura zi pentru un trader cu 30 de zile de experienta este o minune extrapamanteana. Dar profitul de 60% pe care nu-l pretind ci il doresc, desi este mare, si exista riscul pierderii, ofer salar fix (asa cum am spus la inceputul topicului). Cat despre ce am povestit despre TeleTrade, recomand tuturor clientilor acestei societati comericale, sa o actioneze in instanta pentru lipsa de seriozitate a obiectului contractului, sau, in cazul in care clientii habar nu aveau despre ce este vorba si ca semnand un asemenea contract se obliga la imposibil (e ca si cum ai vinde luna de pe cer), daca pericolul social este mare (cu pluralitate de subiecti pasivi, adica pagubiti), sa se antreneze raspunderea penala pentru inselaciune. Revenind ontopic, doresc totodata si o colaborare cu un broker (din Sibiu sau Bucuresti), din cate stiu doar acolo sunt cei licentiati avand acest statut obtinut prin studii si curs (daca m-am inselat, astept corectare). Acesta sa ia decizii iar traderul sa tranzactioneze, asa cum istoria in acest domeniu in USA descrie tabloul biroului brokerului si masa de tranzactionare aflata intr-o alta incapere, acesta utilizand un runner pentru a transmite informatiile lucrand pe ferestre de 5 - 15 minute.
  8. @johnbull Nu urmaresc profituri mari, unii tranzactioneri mi-au garantat profituri de pana la 90% (usor utopic) din acest motiv i-am si refuzat, caut sa obtin venituri pentru a-i antrena in alte achizitii, nu-mi doresc sa ma imbogatesc din tranzactii. Cat despre vocatia-mi, nu sunt multe de spus, ating pragul de 60 000 dolari (nu conteaza in cat timp), pornind de la valoarea contului de 10 000 dolari apoi conform acestui principiu concretizant in clauze contractuale, contractul se va stinge de comun acord, in cazul in care traderul doreste sa fie prelungit, imi voi ceda creanta altui creditor vanzand dreptul acestuia (exista) caci dupa termenul in care am preconizat ca voi atinge suma de mai sus, imi depun dosarul pentru concursul INM de admitere in magistratura. Nu pretind obligatia tranzactionerului sa atinga profitul de 60% ci doar ca acela este tinta ideala. Cat despre sursele mele de venit, va garantez ca nu sunt astronomice, putin peste medii.
  9. Salutare tuturor, Imi formulez prezentul anunt din ratiuni simplu de cunoscut, intr-o prima acceptie caut un trader si mijlocit prin aceasta un broker pentru a incheia un contract de prestari servicii pe fondul calitatii de persoana fizica (nu doresc contracte cu societati comerciale). In a 2 a acceptiune, tin ca traderul sa domicilieze in Timisoara sau sa aiba resedinta aici. Informatii cont: Sume de tranzactionat de peste 10 000 de dolari, Salar fix, negociabil la inceput si in subsidiar stimulente constand in procente cand castigurile depasesc targetul, Informatii de desfasurare a activitatii: Acasa si la biroul anexat biroului meu (este vorba de spatiul in care-mi desfasor personal activitatea), Informatii despre obiectul contractului: Prestarea de servicii idonee cerintelor de tranzactionare pe orice platforma si atingerea profitului de 60% lunar din valoarea contului, Libertatea in tehnica de trenzactionare este garantata neimpunand o conduita anume, Obligatia traderului de a-mi prezenta o parte importanta si decisiva totodata in a alege, din reusitele si pierderile sale, Si alte clauze negociabile in prealabila incheiere a contractului cu exceptia celor prevazute de art.1851 Noul.C.civ. - contractul de antrepriza (a se vedea notiunea de profesionist in lumina Noul Cod Civil definita prin Legea 71/2011), Disponibilitatea de a incheia contractul va fi dupa sarbatori, dar neuitand sa reamintesc ca sunt constient de numarul destul de scazut de brokeri si disponibilitatea lor in putinele orase din tara, Insa numai dupa discutii prealabile cu traderul si indicarea de catre acesta a unuia, vom purcede de comun acord la contractarea celui din urma. Contact doar la solicitare prin PM.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.