Sari la conținut

Trading 212 Forum Oficial

Traders
  • Număr mesaje

    8
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

1 Urmăritor

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.trading212.com

Profile Information

  • Gender
    Not Telling
  • Location
    Romania
  • Job title
    Broker

Trader profile

  • My broker
    www.trading212.com

Trading 212 Forum Oficial's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație Comunitate

  1. Buna ziua, Asa cum am afisat intr-un post anterior, brokerii care transpun in reclame spread-uri reduse, de obicei, au intarzieri in executie. Va multumim pentru opinie si va uram succes in tranzactionare. In definitiv, acesta este cel mai important lucru, nu? Alte pareri?
  2. Spread-uri reduse, pentru cele mai tranzacționate perechi valutare! Tranzacționați ca un profesionist, cu instrumentele noastre PRO! Acum, cu un nou spread, mai mic: EUR/USD PRO - începând de la 1.5 pips GBP/USD PRO - începând de la 1.9 pips USD/JPY PRO - începând de la 1.9 pips AUD/USD PRO - începând de la 1.9 pips Noile condiții au intrat în vigoare în 28 Noiembrie 2012. Succes în tranzacționare!
  3. Buna seara, Aici, http://www.trading212.com/ro/Tranzactionare-Instrumente/, regasiti intreaga lista a instrumentelor ce pot fi tranzactionate prin intermediul platformei Trading 212 (Marfuri, Indici, Actiuni, Perechi Valutare). Referitor la situatia mai sus expusa, va aducem la cunostinta ca Piata se deschide Luni, la 00:30, si se inchide Vineri, la 23:00, ora Romaniei. Va stam la dispozitie,
  4. Dorim sa punctam ca activam pe piata de profil de peste 20 ani (In Romania, inca din 2008). Pe cale de consecinta, nu reclama sau sustinerea in piata ar fi motivele inregistrarii acestui Topic, ci dorinta de a colecta feedback in randul celor care cunosc platforma Trading 212, precum si capacitatile sale. Apreciem comentariile dvs. si va multumim pentru atentia acordata. Faptul ca activam in tari precum Germania, Spania, Italia, Polonia, UK ne da dreptul sa primim recunoasterea de Broker European de valoare. Cu stima,
  5. Buna ziua, Mai jos, va invitam sa regasiti reglementarile FSA UK. http://www.fsa.gov.uk/register/firmBasicDetails.do?sid=287611 http://www.fsa.gov.uk/register/firmBasicDetails.do?sid=209754 Capitalul Companiei trebuie sa fie de cel putin 750 000 Euro (Capitalul nostru este dublu fata de cerinta minima). Spread-urile oferite de catre Trading 212 nu sunt mari. Totodata, Trading 212 nu face din termenii si conditiile de tranzactionare trucuri de marketing. In momentul in care este expus un spread fix, in executie acesta ramane fix. Lichiditatea in piata este garantata, la fel si executia. Oferim conceptul "What you click is what you get". De obicei, brokerii care transpun in reclame spread-uri reduse, au intarziere in executie, ofera spread-uri maxime la un nivel ridicat, precum si recotari. Alegerea apartine in totalitate trader-ului. Insa, ceea ce putem garanta este ca niciodata nu au fost inregistrate plangeri din partea clientilor, deviza Companiei noastre fiind transparenta. Succes in tranzactionare!
  6. Buna ziua, Avus Capital functioneaza in conformitate cu Directiva Europeana privind Pietele de Instrumente Financiare (MiFID), fiind licentiata si reglementata in 8 tari. Avus Capital este un broker NDD (Non Dealing Desk) si STP ((Straight-Through Processing). Acest lucru inseamna ca tranzactiile, in procent de 100%, sunt in mod automat confirmate si directionate spre executare catre alte institutii financiare, precum Banci si alti Brokeri licentiati. Pentru siguranta dumneavoastra si in conformitate cu reglementarile noastre, toate fondurile clientilor sunt tinute separat, in conturi separate. Toti banii pe care ii depuneti la Avus Capital sunt asigurati de catre Fondul de Compensare a Investitorilor, pentru protectie suplimentara. Compania noastra efectueaza plati la Fondul de Compensare al Investitorilor pentru fiecare euro pe care îl trimiteti. De asemenea, acopera necesarul zilnic de adecvare si lichiditate a capitalului impus de Comisia de Supraveghere Financiara. Totodata, termenii de business sunt transparent expusi in site-ul Trading 212: https://www.trading212.com/documents/22/ro/Terms_of_Business.pdf. Mai jos, regasiti reglementarile CNVM Romania: http://www.cnvmr.ro/RCNVM/lista.php?sect=1, randul 547 http://www.cnvmr.ro/RCNVM/lista.php?sect=1, randul 1203 In masura in care va putem oferi informatii aditionale, care sa faca obiectul verticalitatii si corectitudinii companiei noastre, va stam la dispozitie.
  7. Buna ziua, Va multumim pentru feedback! Fonturile si culorile folosite reprezinta o optiune de design.
  8. Impartasiti-ne parerea dumneavoastra. Ajutati-ne sa identificam nevoile dumneavoastra. Serviciul Relatii Clienti va raspunde!
  9. Impartasiti-ne parerea dumneavoastra! Ajutati-ne sa identificam nevoile dvs. Serviciul Relatii Clienti va raspunde.

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.