Sari la conținut

Emilo

Traders
  • Număr mesaje

    8
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

  • Zile Câștigate

    1

Emilo a câștigat ziua ultima dată pe Februarie 7 2013

Emilo a avut cel mai apreciat conținut!

Profile Information

  • Gender
    Not Telling

Emilo's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

5

Reputație Comunitate

  1. Asta-i cea mai grea parte: sa-ti aplici strategia in mod constant. Sa tii seama de ea chiar si cand ai 2-3 serii de tranzactii pierzatoare. Pentru cei mai multi asta poate fi un obstacol. Am uitat sa zic ca nu trebuie nici sa te bucuri prea tare cand ai tranzactii pe profit. Stiu, pare aiurea, dar asa e. E bine sa fii mereu intr-un anumit echilibru.
  2. Care-i faza ca esti pe demo? Pai demo-ul e ca un simulator de avion pe pc. Ai toate comenzile la fel ca pe un avion veritabil, dar nu ai aceleasi sentimente si trairi ca pe un avion real. Daca te prabusesti cu un avion pe PC, nu-i nicio problema, ii dai restart. Dar daca esti intr-un avion real, nu cred ca mai ai ocazia sa faci asta, sau in orice caz, o sa te arda tare (in cazul asta, la buzunar). Contul demo e bun pana la un anumit punct. E pentru stabilirea unei startegii, testarea ei etc... Dupa ce ai urmat pasii astia intri cu sume mici pe un cont real, si ai sa vezi ca alte sentimente ai, si la orice miscare in jos sau in sus s-ar putea sa te traca cateva randuri de ape. Demo-ul e bun pana la un anumit punct.
  3. Poti sa incerci Oanda. http://fxtrade.oanda...rex/metatrader/ Au Brent Oil, West TX Oil, corrn, wheat... Cacao nu cred ca au, da' vezi si tu.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.