Sari la conținut

George135

Traders
  • Număr mesaje

    4
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Trader profile

  • Trading since
    2009

George135's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație Comunitate

  1. prin platforma m'am referit la companie. ai dreptate, m'am exprimat gresit. tu tranzactionezi pe optiuni binare?
  2. @ big shark eu tranzactionez de un an. in timpul asta am pietdut estimativ 3000$. La inceput am procedat la fel ca si tine, am urmat timing'ul pietei. desigur, m'au ars... am vorbit despre platforma pentru ca am intalnit foarte multi "brokeri", probleme cu retrageri si telefoane primite in cele mai proaste momente ale zilei. in momentul asta experimentez cu astia si vad ca pana acum lucrurile stau bine. sper ca astia sa fie mai seriosi daca te intorci in optiuni binare tranzactioneaza numai pe stiri. mie imi iese asa.
  3. Stiu despre ce vorbiti, dar vreau sa pun accent pe o platforma diferita de toate pe le-am vazut pana acum din toate punctele de vedere. Dupa ce am investit in alte platforme, mi-au pierdut banii si nu au mai vrut sa auda de mine. Am intalnit in sfarsit platforma care se ridica la nivelul asteptarilor mele. Pe langa serviciul clienti impecabil, profitul e unul constant. Spre deosebire de ceilalti, momentul in care vreau sa retrag o suma de bani chiar reusesc sa fac asta! Recomand tuturor oamenilor care doresc sa inceapa sa tranzactioneze online sa isi deschida gratuit conturi pe www.eurotrader.it. Nu conteaza daca au sau nu experienta, vor avea parte numai de surprize placute. Daca aveti intrebari, contactati-ma! tranzactionez de ceva timp si va pot da mai multe detalii
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.