Sari la conținut

raulcotir

Traders
  • Număr mesaje

    0
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

raulcotir's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație Comunitate

  1. problema e departe de a fi solutionata am primit mail de la plus500 care imi spun ca ei nu au conturile in cipru si nu e problema acuma fiecare broker care nu are conturile in cipru e avantajat pe moment am mai citit de markets si de etoro care zic ceva de genul ca n-au probleme. am vb cu un affiliate manager si nu imi recomanda momentan sa promovez brokerii din cipru. e cea mai mare porcarie care se face in materie de afaceri. in cipru probabil sunt sute de brokeri , cum poti sa lasi lumea cu afacerile in aer, apoi cand bancile vor relua platile , vor elibera sume plafonate ca sa impiedice migrarea rapida a capitalurilor
  2. am primit o plata procesata pe 18.03 2013. pk arena , limasol, cyprus asta inseamna ca se fac tranzactii , eu asa inteleg. 18 a fost luni cand tot asa bancile erau inchise. cred ca se va ajunge la o solutie.
  3. As vrea sa intreb daca stie cineva , referitor la problemele bancilor din cipru, cum afecteaza acest lucru retragerile de bani de la brokeri care au conturile bancare in cipru. Eu am cont de exemplu la anyoption(optiuni binare) care e inregistrat in cipru , nu stiu daca si conturile bancare le au tot in cipru , dar e f. probabil si f. multi brokeri de forex sunt inregistrati in cipru. Daca bancile sunt inchise , ei cum transfera banii spre clienti , cei care doresc sa-si retraga fonduri? Oricum , problema trebuie rezolvata repede , probabil sunt sute de mii de firme cu conturi in cipru , care cum isi mai desfasoara activitatea daca nu au acces la banii lor?
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.