Sari la conținut

aly

Traders
  • Număr mesaje

    8
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.cellgsmservice.com

Profile Information

  • Gender
    Female
  • Job title
    webdeveloper

Trader profile

  • Trading since
    2010

aly's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputație Comunitate

  1. aly

    Ce parere aveti despre etoro.com?

    Multumesc inca odata tuturor pentru sfaturi!
  2. aly

    Ce parere aveti despre etoro.com?

    Am revenit cu noutati. Am investit cei 100$. Deocamdata am facut 12$ intr-o saptamana.
  3. aly

    Ce parere aveti despre etoro.com?

    @dirzuandreiovidiu Asa este. Depinde insa foarte mult cat de prieten esti cu cel ce administreaza contul. Daca nu isi permite sa piarda prietenia cu tine sau tu cu el, sau exista corectitudine, va fi in final totul bine.
  4. aly

    Ce parere aveti despre etoro.com?

    Multumesc inca odata tuturor pentru sfaturi. Cand am zis risc, m-am referit la faptul ca etoro castiga la spread si intrebarea era daca risc sa pierd banii. Toti brokerii castiga prin spread si/sau prin alte comisioane (cand e cazul). La sume asa mici, fara micro-loturi, hmmmm, cred ca trebuie luate cat mai putine tranzactii avand in vedere ca esti incepator. Riscuri sunt si la sume enorme, riscurile nu dispar neaparat prin faptul ca tranzactionezi sume mai mari. Cat despre platforma etoro, cea web (daca imi amintesc bine) e simpluta. Si un retardat s-ar descurca cu ea. Din media celor care incep pentru prima oara un cont de tranzactionare si-l distrug , din cati membri am intalnit eu, rezulta ca sunt sanse de peste 99% ca balanta sa nu iti reziste nici macar trei luni. De ideea cu administratul banilor n-as stii ce sa iti zic, ca nu am date suficiente. Dar daca ar fi banii mei sincer, privind retrospectiv, as opta fie intre a nu ii tranzactiona deloc ori pentru a-i da in administrare (presupunand ca persoana care ti-i administreaza are mai multa experienta decat tine) si deja si-a pierdut cel putin un cont de tranzactionare pana acum. Nu te asteptai la raspunsurile acestea. Ma asteptam la un astfel de raspuns, si apreciez. Multumesc. Am un amic care a pierdut aproximativ 3k euro - nu e o suma foarte mare, dar este totusi o suma. Acum tranzactioneaza mult mai bine.
  5. aly

    Ce parere aveti despre etoro.com?

    Mai mult ca sigur cand ma hotarasc o sa va tin la curent cu rezultatele mele.. Insa daca cineva a tranzactionat si stie despre ce este vorba pe etoro.com, astept feedback. Va multumesc tuturor pentru sfaturi!
  6. aly

    Ce parere aveti despre etoro.com?

    Da.. eu tot nu m-am hotarat..
  7. aly

    Ce parere aveti despre etoro.com?

    Multumesc pentru raspunsuri. In ceea ce priveste platforma, am inteles ca la fiecare referal se castiga bonusuri, crescand astfel suma castigata procentual. Un prieten mi-a propus sa ma inscriu, spunand ca imi administreaza el contul si sa ii dau un procent din suma, in sensul ca eu nu voi face nimic pentru castiguri. Am cochetat cu forexul, insa din lipsa de timp nu m-am ocupat foarte mult si propunerea acestui prieten imi surade in sensul ca el mi-a zis ca pe langa faptul ca va castiga si el, ma ajuta si pe mine. Cand am zis risc, m-am referit la faptul ca etoro castiga la spread si intrebarea era daca risc sa pierd banii.
  8. Ce parere aveti despre etoro.com? Este cineva care a tranzactionat cu ei? Se merita? Exista riscuri la investitia de 100$ ?
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.