Sari la conținut

RealDayTrading

1. Started by nirolf_trader,

Aici voi posta analizele ptr EUR/USD

2. Started by nirolf_trader,

Contul pe care vom testa oportunitatile identificate este deschis la Admiral Markets. User:1456297 Parola investitor perioada 26.06-31.07: 3cahjut.

3. Started by nirolf_trader,

Aici voi posta analizele ptr GBP/USD.

4. Started by nirolf_trader,

In cadrul acestui topic voi posta statementul saptamanal. In atas regasiti statementul ptr prima saptamana. Statement 01.07.2012.htm

5. Started by nirolf_trader,

Salutare, Daca tot am reusit intr-un final sa deschid grupul de trading pe care il aveam in plan de ceva timp consider ca ar fi cazul sa ma si prezint si sa va povestesc cum vad eu activitatea grupului. Sa va spun deci cateva cuvinte despre mine:sunt trader pe cont real de aproximativ 1 an si jumatate.Stiu ca veti dori sa vedeti un statement ceva dar din anumite motive nu il pot posta...nu stiu daca are rost sa dezvolt aceste motive dar nu incercati sa ma convingeti , nu veti reusi. . Aveti putina rabdare , dupa prima luna ne putem uita si putem analiza statementul ptr oportunitatile de trade pe care le voi prezenta in cadrul acestui grup. In mare parte tranzactione…

6. Started by nirolf_trader,

Pentru a putea accesa grupul folositi butonul "Join group" si eu voi confirma imediat accestul.

• 0 răspunsuri
    • 875 citiri
  7. Started by nirolf_trader,

Pentru a putea accesa grupul folositi butonul "Join group" si eu voi confirma imediat accestul. Pentru orice proplema pot fi contactat la adresele de mail&mess RealDayTrading@yahoo.com si id-ul de skype Real__Day__Trading.

• 0 răspunsuri
    • 832 citiri
  8. Started by nirolf_trader,

Pentru orice proplema pot fi contactat la adresele de mail&mess RealDayTrading@yahoo.com si id-ul de skype Real__Day__Trading.

• 0 răspunsuri
    • 828 citiri

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.