MT4 Tools
5 subiecte în acest forum
-
Buna ziua, De azi dezvoltam si experti/indicatori/scripturi pentru MetaTrader 4 si MetaTrader 5. Daca aveti nevoie de cineva care sa va dezvolte contactati-ma pe privat cu un mesaj prin care sa imi spuneti ce anume doriti. Nu uitati sa va lasati si un numar de telefon pentru a avea o comunicare mai eficienta. O zi buna
-
- 0 răspunsuri
- 21,9k citiri
-
-
Buna ziua, Dupa cum ati vazut noul MetaTrader 4 vine cu imbunatatiri majore si mai ales acum se pot face interfete grafice. Daca aveti idei de aplicatii (cu interfete grafice pentru utilizarea folosirii) va rog sa postati aici.
-
- 0 răspunsuri
- 4,9k citiri
-
-
Salutare, Daca vrea cineva sa invete programare MQL4, astept mesaje pe acest thread sau mesaj privat. Eu fac asta full-time (freelancing) de peste un an, dar am deja mai multe comenzi decat pot sa duc, si am nevoie de mai mult timp liber pentru proiecte personale. Ideea e ca proiecte sunt destule, potential de castig de asemenea. E de preferat sa fi avut experienta anterioara cu orice fel de programare, dar se poate si de la 0 daca aveti timp si rabdarea necesara sa invatati.
-
- 2 răspunsuri
- 19,7k citiri
- {# [1:urmăritor][?:urmăritori]
-
-
Salut, Odata cu aparitia noului MetaTrader 4 am inceput sa dezvolt unelte pentru MetaTrader 4. Aceste unelte se adreseaza traderilor care folosesc noul MetaTrader 4 si au ca scop simplificarea procesului de tranzactionare. QB-TradeManager este un panel (expert) care are ca scop manipularea ordinelor dar si afisarea de informatii referitoare la risc al tranzactiilor/ordinelor deschise in piata. Printre avantajele pe care le aduce pot sa enumar: - deschiderea de ordine "One Click" - interfata grafica intuitiva - inchidera in masa a ordinelor/tranzactiilor - calculul automat al SL-ului, TP-ului dar si marimea lotului introducand optiuni de Money Management precum: SL/T…
-
-
- 19 răspunsuri
- 13,2k citiri
-
-
Buna ziua, Vreau sa construiesc un Scalping Pad pentru MetaTrader 4 si as avea nevoie de parerile voastre. In conceptia mea scalperul trebuie sa fie rapid si de aceea nu are mult timp in a seta tot felul de parametri. El trebuie sa ia o decizie si sa apese 1 click pentru a face operatiunea. Am facut si o macheta asa cum vad eu Pad-ul. http://s30.postimg.org/o16xv4j2p/scalping_pag.png Eu am gandit PAD-ul in 4 sectiuni : Functii pentru deschidere, functii pentru modificare functii pentru inchidere si functii pentru inchidere in masa (mai multe ordine apasand 1 buton). As dori sa va uitati pe macheta si sa imi spuneti ce functii ii lipsesc. Ofer o licenta pentru un a…
-
- 2 răspunsuri
- 17,7k citiri
-