Sari la conținut

Liderii comunității

Conținut Popular

Afișez conținut cu cea mai mare reputație pe 27.01.2015 în toate secțiunile

  1. Intr-o prima faza va exista doar un badge daca omul tranzactioneaza pe real sau nu (cel mai probabil acordat in urma unei verificari manuale). Ulterior vedem ce se intampla in functie de cum evolueaza comunitatea, ce posibilitati ne ofera API-urile de la brokeri, etc. Dar discutia si ideile sunt bune.
    1 punct
  2. Eu as accepta doar conturi reale. Mi se pare de bun simt sa vii cu un cont real. Nu te poti numi trader dupa 5 ani si tu sa arati un demo. Ce trader esti? Daca nu ai 100$ sa iti faci un cont real la ce mai discutam despre forex. Ascunzi balanta dar e un cont real. Poti sa pui o analiza pe un cont real, pui 0.01 dar este o analiza cu un trade real in spate. Asa pe demo aruncam cu ordere in toate directiile. umplem forumul de analize de 2 lei. Pentru ce sa ma obosesc sa citesc o analiza daca tu pe real faci altceva sau nu faci nimic. Orice joc pe demo e mai simplu, este in conditii ireale de piata. Putem sa facem si un vot. Multumesc. (azi am luat un slip la tickmill de 2.6 pipsi, pe demo nu l-as fi luat. daca vrei sa iti faci o reputatie, ti-o faci cu un cont real, asa cu demo si poze cu trade-uri de 2 loturi nimerite o data si de 10 ori nu, mai bine lipsa. nu o sa critic pe nimeni cu un cont real, pe cei cu demo da.)
    1 punct
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.