Sari la conținut

oltciter

Traders
  • Număr mesaje

    2.297
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

  • Zile Câștigate

    146

Actualizări status postat de oltciter

  1. Deoarece astazi imi serbez ziua de nastere am decis ca toate transmisiile de azi sa fie publice. Transmiiile se vor desfasura conform urmatorului program: 09:30-10:00, 14:30-15:00 si 18:00-19:00 si pot fi vizionate pe urmatorul link: http://ustre.am/j7Vs

    1. Tiberiu

      Tiberiu

      La multi ani, si multa sanatate...

    2. oltciter
    3. Stefan

      Stefan

      De sanatate sa ai parte si de restul sunt sigur ca te ocupi tu :) La multi ani!

  2. Iata ce mi- a adus nevasta de la servici:

    "Bugetul trebuie echilibrat,

    Tezaurul trebuie reaprovizionat,

    Datoria publica trebuie micsorata,

    Aroganta functionarilor publici trebuie moderata si controlata,

    Ajutorul dat altor tari trebuie eliminat pentru ca Roma sa nu dea faliment.

    Oamenii trebuie sa invete din nou sa munceasca in loc sa traiasca pe spinarea statului."

    Citat din Cicero, anul 55 inainte de Hristos

    In concluzie nu s-a schimbat nimic de 2067 de ani!!!!

    1. Adi.M

      Adi.M

      ASta e pusa pe site-ul ministerului de finante :))

      http://www.mfinante.ro/istoricul.html

    2. oltciter

      oltciter

      Mi-a adus-o listata.Ea nu este fan internet!

       

  3. Buna ziua! M-am intors de la spital. Analizele au iesit rezonabil asa ca azi am facut ultima doza din tratamentul de chimioterapie. Probabil vor urma 2-3 zile de efecte secundare. Ura!

    1. deleted on request 01
    2. Apollo

      Apollo

      Salut Oltciter, ce ti s-a intamplat?

  4. Analiza tehnica daily 22feb2012 http://blip.tv/play/hu8QguzWfwA.html

    1. Tiberiu

      Tiberiu

      Felicitari..analiza excelenta ca intotdeauna

    2. oltciter
  5. Astazi .copilu' mic ,Ioana, implineste 19 ani! Astazi ,copilu'mic, Ioana , a implinit o saptamana decand a zburat din cuib. Sunt sigur ca va reusi sa-si faca un cuib al ei la Londra. Mama si tata sunt alaturi de tine , Ioana! La multi ani!

  6. Analiza tehnica daily 20mar2013 http://youtu.be/Hnix1cYOQiM

    1. Apollo

      Apollo

      LA MULTI ANI cu sanatate si impliniri ! Mult VERDE ! :)

    2. oltciter

      oltciter

      Multumesc pentru urarii!

       

  7. Noaptea trecuta a fost urata rau! Efectele adverse ale tratamentului incep sa-si arate coltii.No problem! Ii arat si eu ! Harrrrrr!!!

    1. dandesign

      dandesign

      O sa treci si de asta... Fii tare!

  8. Dupa o sambata dupamiaza si duminca de tip dezastru azi sunt mai vesel. Parca as fi avut meci cu Rocky. Limita mea de efort fizic a scazut enorm.La arme frati romani! La arme! Doar suntem la Oituz si "pe aici nu se trece!"

    1. danpav86

      danpav86

      Mult succes, Sorin!

  9. Daca configuatia corelativa : DJI,SP500,crude oil,bonduri de trezorerie 30 ani se mentine si maine in formatul actual USD va depasi usor 81.00 si probabil va targeta pina la 30 decembrie 82.00.Asta inseamna ca vom vedea noi minime atat pe eurusd cat si pe gbpusd. Membrii ai grupului OPG activati sistemul OKS!

    1. Tiberiu

      Tiberiu

      Sunt de acord cu tine ca probabilitatea mai mare de trade pe USD este Long. Insa depinde foarte mult si de ratingurile S&P. Nu cumva sa avem vreo surpriza inainte de 1 Ianuarie. :) Spor la Trading

  10. Urez tutror un "La multi ani" plin de sperante,bucurii si mai ales sanatate.

    1. Tiberiu

      Tiberiu

      La multi ani si sanatate, ca-i mai buna decat toate

  11. Sunt in zona crepusculara! Azi am fost intr-o stare de slabiciune extrema! Gradul de somnolenta a fost extrem de ridicat. Sper ca maine sa fiu mai bine!

    1. Tiberiu

      Tiberiu

      Doamne ajuta! Sper sa fii mai bine!

  12. Ati vazut ultima reclama a celor de la plus500.ro de pe facebook? Aceea cu butoiul de petrol (oil)? M-a ...spart! "Uleiul sparge recordul".".Prețul uleiului crește? Tranzacționați ulei și aur cu Plus500™. Bonus fără depunere? Faceți click aici pentru a afla!".Mi-au facut ziua baietasii astia!

    1. danpav86

      danpav86

      Nostimi, intradevar :) . Au sute de instrumente tranzactionabile, dar sunt pe departe de a fi un broker cu care sa poti face profituri : nu accepta scalping, leverage foarte mic si multe alte impedimente. Pacat de ei :) . Mult succes, oltciter, insanatosire grabnica! :)

  13. Am intrat long pe eurusd la 1.2761 cu sl la 1.2700 pe baza datelor iesite pe piata muncii USA (NFP,somaj) si a inceputului de evolutie a DJI,SP500,Nasdak100,Russell2000,CL (crude oil),30 year bond si 10 year note.

    1. Tiberiu

      Tiberiu

      Sunt de acord cu tine in privinta analizei fundamentale insa volumul(smart money) a ramas bearish si eu mi-am mentinut pozitia de short pana la inchiderea pietei.Se pare ca NFP-ul si Somajul au fost semnale Risk OFF. succes

  14. Short :EURUUSD,GBPUSD,EURJPY,AUDUSD long:USDCHF total 479 pips

  15. Buna dimineata! Iar la spital! Inca un rand de analize! Rezultatele de ieri au fost cam ....naspa! Asta este! Inainte!

    1. the/economist

      the/economist

      Multa sanatate.God bless.

  16. Buna dimineata! Sunt extaziat! Explodez de bucurie! Dupa 2 luni si jumatate de chimioterapie in aceasta dimineata,pentru prima data, mi-a ghiorait matzele de foame. Ura! Mi-a revenit senzatia de foame! Am servit un mic dejun foarte copios. Pur si simplu am obosit mancand! Yupiiii!

    1. Tiberiu

      Tiberiu

      esti deosebit de puternic...vei trece peste orice obstacol..important este sa-ti traiesti fiecare clipa la intensitatea unica pe care o poseda in ea...traieste dincolo de trecut si viitor..aceasta clipa este viata noastra..aceasta clipa este tot ceea ce avem

  17. Astazi ,16feb2011 ora 14:30, transmisie live audio-video publica, pe: http://www.oltciter.hostoi.com/1_6_Audio-video-live.html

    1. Tiberiu

      Tiberiu

      Foarte Frumoasa initiativa. Inainte de deschidere Pietei din New-York, Pre-Market Analyse

  18. Va urez o seara placuta si noapte buna. Ne "auzim" maine!

    1. Tiberiu

      Tiberiu

      O seara placuta si tie si o Noapte Linistita

  19. Buna dimneata! Va doresc o saptamana frumoasa. Nu uitati! Saptamana asta se aude ca vine primavara!

    1. Tiberiu

      Tiberiu

      O saptamana frumoasa si tie, sa speram ca vine primavara cu verdeata si pe pozitiile noastre :)

  20. Ieri am avut placerea sa revad pe TVR1 piesa de teatru "O scrisoare pierduta" . Il.L.Caragiale a fost mai tare decat Jules Verne. A anticipat ce se va intampla in Romania secolului XXI. Clasa politica de azi,si nu numai, , este un copy/paste foarte reusit dupa piesa mai sus mentionata.

    Ma inclin cu mare respect si admiratie in fata actorilor, unii trecuti in nefiinta, altii inca prezenti, carea au realizat o bijuterie care nu trebuie sa dispara sub nici o forma din arhiva TVR!

    1. ZEN

      ZEN

      Olciter draga, nu cred ca ai vrea sa stii opinia mea despre clasa politica actuala, o gasca de hoti, betivi si curvari si curve. Eu i-as impusca pe toti in cap, fara regrete.

  21. Avem nevoie de toate intențiile pozitive acum. Dacă nu voi vedea numele vostru, voi intelege. Aș dori să-i rog pe toți prietenii mei, oriunde ar fi, sa copieze si sa distribuie starea timp de o oră și să ofere un moment de sprijin pentru toți cei care au probleme de familie, sănătate, loc de muncă, griji de orice fel și care au nevoie să știe că cineva este interesat de ei. Faceti asta pentru noi toți, pentru că nimeni nu este imun. Sper să-l văd pe "peretii" tuturor prietenilor mei, ca sprij...

    1. Apollo

      Apollo

      Ce s-a intamplat? Nu se vede tot mesajul.

  22. Posted 'Analiza tehnica daily 06mai2011' to blip.tv: http://blip.tv/file/5110919

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.