Sari la conținut

Brolin69

Traders
  • Număr mesaje

    2
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de Brolin69

  1.  

    Salut.

    LP si ceilalti de pe forum, am o intrebare:cum pun pe chart acele nivele M1, -M1 etc?Am de gand sa testez metoda pe demo si daca merge o voi pune in aplicare si live.LP felicitari pt. aceasta metoda si sper sa am acealeasi rezultate ca si tine(cel putin);) cat de curand.

      Bafta la pipsi la toata lumea.

    Eu sper să nu ai aceleași rezultate ca și mine ;) Strategia a mers foarte bine vreo 6 luni, după care în a doua jumătate a anului trecut a ieșit pe minus 3 luni consecutiv și am abandonat-o. Per total am avut un mic plus cu ea, insuficient pentru a o păstra. În prezent nu mai lucrez intraday (nu am timp). S-a dovedit încă o dată că piața se schimbă mereu (unul din motivele pentru care nu cred în sisteme complet automate).

     

      Salut LP.

    De ce nu mai functionaeaza metoda?Ai gasit vreo explicatie?

    Am o metoda pe care o tranzactionez live(daily) dar vroiam si ceva care sa matine ocupat in timpul zilei cand sunt liber.Nu speram sa ma inbogatesc cu ea ci doar sa-mi 0omor timpul si poate sa mai fac si un ban in plus.Nu strica niciodata:biggrin:.Daca spui ca metoda ta nu mai merge poate vii cu ceva nou[-O<.Oricum voi testa metoda ta pe demo timp de vreo luna.Daca rezultatele sunt satisfacatoare o voi incerca si pe live.

    Intre timp poate ne ajuti  tu cu vreo metoda noua.(Chiar as fi curios a stiu ce metoda tranzactionezi in prezent).Inca ceva:tot nu mi-ar spuns cum pun nivele pe chart?

      Mersi si multa bafta

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.