Sari la conținut

dadix

Traders
  • Număr mesaje

    8
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de dadix

  1. Salut. M-am gandit ca ar fi interesant de facut un indicator care sa arate ca Stochastic dar ca formulele lui sa se inlocuiasca cu urmatoarele. Cred ca rezultatele ar fi mai aprope de realitate. Rog pe cineva care se pricepe sa realizeze acest indicator si sa incepem testarile cu el.

     

    * xClose = (Open+High+Low+Close)/4

    o Average price of the current bar

     

    * xOpen = [xOpen(Previous Bar) + Close(Previous Bar)]/2

    o Midpoint of the previous bar

     

    * xHigh = Max(High, xOpen, xClose)

    o Highest value in the set

     

    * xLow = Min(Low, xOpen, xClose)

    o Lowest value in the set

    Formulele sunt luate din indicatorul Heiken-Ashi

  2. Astept parerile voastre despre acest broker. Are sait in limba romana (moldoveneasca) si printre altele ne anunta de lipsa slip-ului , swap si a spread-ului, depozit minim 1$.

    link.

  3. TheEconomist mersi de link

    De mult cautam un broker care sa ofere petrol si indici ca s&p500.... pe platforma MT4 .Pacat ca web-ul e rusesc ,dar importanta e platforma pina la urma...

    mersi inca o data

    Traducere automata: link

  4. Sunt necesare ... te asigur... Cei care stiu lucrurile acestea ... nu prea intra pe forumuri... ; forumurile sunt pentru cei ce considera ca mai au ceva de invatat... Incepatorii au totul de invatat... deci cu cat mai multe lucruri de la A la Z si cu cat mai multe comentarii ... cu atat or sa fie mai multi forumisti... Eu as dori daca se poate si cu tranzactii pe demo filmate... cu moduri de tranzactionare... etc... sunt softuri speciale care inregistreaza ce se intampla pe ecran... eventual un nou topic intitulat Video Tutorial...

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.