Sari la conținut

Ariel

Traders
  • Număr mesaje

    4
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de Ariel

  1. momentul in care te-ai hotarat sa intri pe piata forex este cel mai important pentru ca atunci te-ai hotarat sa-ti demonstrezi ca vei fi intre cei 10% care vor rezista. din clipa in care ai luat aceasta decizie nu mai ai scapare, competitia cu tine insuti este nemiloasa si cu adevarat este pe viata si pe moarte asa ca aviz celor slabi de inger.

  2. Nu stiu daca trebuie sa intervin astfel pentru prima data pe acest forum, dar mi se pare total eronat din partea moderatorului ca a inchis topicul doar din cauza ca doi forumisti s-au contrat pe o problema total in afara topicului. Nu uitati titlul topicului care cred ca este visul oricarui nou venit pe o piata de capital Aici trebuie sa va spun ca a trebuit sa urmaresc mult, dar mult timp, niste forumuri pentru a exista impulsul initial de a porni pe calea asta. Or, vin pe forumul acesta (pe care-l apreciez foarte mult pentru "putini da interesanti") si vad ca un topic care transcede ideea cu care a inceput, este inchis doar din teama ca doi forumisti se vor certa si nu vor mai posta pe el. Scuzati-ma dar unde sunt traderii aia tari de caracter care pot sa urmareasca fluctuatiile pietii si nu sunt in stare sa citeasca o postare potrivnica? Pentru ei trebuie sa inchidem un topic?

    Si mai vorbim de disciplina? De tarie de caracter? Aici trebuie sa-l contrez pe tradelover si sa-i spun ca nu as da pe "nimic similar" senzatia care a avut-o la inceput si daca as deveni un trader "nesimtit" in scurt timp m-as intreba ce caut in domeniul asta. Sa stiti ca daca in timp imi vor disparea senzatiile initiale din timpul tranzactiilor, asta ar echivala cu a disparea senzatiile de a-mi demonstra ca pot fi cu adevarat un om liber. Si puteti fi siguri ca nu sunt un gambler!

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.