Sari la conținut

adiadisor

Traders
  • Număr mesaje

    1
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de adiadisor

  1. L-a folosit cineva?Ma poate ajuta cineva cu sfaturi cu privire la acest broker?Si mie mi-a fost prezentat de cineva care din cate cunosc nu prea are experienta si de aceea vreau si parerea unor traderi cu experienta.

    Am intrat pe demo si am vazut ca are platforma MT4 si foloseste un leverage de 400:1.Va rog spuneti-mi ca sa fac.

    Va multumesc :smile:

     

    salutare, eu sunt unul din cei cativa reprezentanti (deocamdata) pe Romania, am si bani reali investiti prin ei.

    freedomrocks nu e broker , ei doar pun la dispozitie un pachet de 2 softuri care f-tie de momentul intrarii pe Forex (au aceste softuri Analiza tehnica inclusa fireste) calculeaza nr optim necesar a se cumpara de loturi din 2 perechi valutare (folosite ca hadging valutar, invers corelate, pt miscorarea riscului). E stategie de long, nu short, foloseste deci hadgingul valutar. Pt cine nu doreste folosirea softurilor, exista conturile manageriate.

    Levierul folosit poate fi pana la 400 , nu obliga nimeni a se folosi maximul, insa cine are sume mici de tranzactionat il poate ajuta acest levier mare (doar daca foloseste si hadgingul in mod optim, altfel riscul la acest levier e imens).

    Eu prezint in fiecare joi online cu grafica + sunet live , de la ora 19.00 toata afacerea si strategia folosita de ei, cine doreste sa=mi scrie pt a primi linku (not spam here...).

    Succes, la revedere.

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.