Sari la conținut

ssnake

Traders
  • Număr mesaje

    1
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de ssnake

  1. Salut, newbie on deck, momentan doar tranzactionez pe demo-uri.

     

    Un lucru mentionabil ar fi faptul ca pietele de capital sunt sisteme non-liniare, si valorile acestuia converg catre medii simple mobile de perioade mari, si acest lucru depinde de intervalul orar pe care tranzactionezi. Aceasta ipoteza se aplica pentru intervale gen grafice facute pe 4 ore, pe zile sau mai mult.

     

    Asa ajungi la idea simpla de a cumpara la pret redus si a vinde la pret marit, sau invers daca preferi short-uri.

     

    Multi recomanda metode de a aproxima amplitudinile unor trenduri si statistic vorbind, ele functioneaza. Acestea sunt oscilatori (MACD, STOCHASTIC, RSI), tipare pe grafice de tip lumanari japoneze, ratii fibonacci, nivele de suport si rezistenta, samd. Eu personal incerc sa vad care metoda se potriveste intr-un anumit caz, in contextul in care alte metode nu ofera oportunitati. Si daca am destule motive sa intru in joc, in speranta ca sansele de a castiga sunt in favoarea mea, ma pozitionez si restul e istorie.

     

    Nu mai ramane decat sa-ti formezi o experienta, sa nu mai joci la noroc, sa controlezi riscul, daca o dai in bara sa iei o pauza, pe scurt, sa te disciplinezi, asemenea unui samurai ce urmeaza calea sabiei, in vederea perfectionarii acestei arte. Facand o analogie, stii ce trebuie sa faci.

     

    Probabil nu zic nimic nou, dar asta inteleg eu prin strategie.

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.