Sari la conținut

AgentZed

Traders
  • Număr mesaje

    2
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de AgentZed

  1. Si unde aveti sediul firmei, in Bucuresti? Ca as fi si eu interesat pe viitor.

     

    Bafta

     

    Daca esti interesant sa ii folosesti pe ei ca broker , afla ca suma minima ar fi de 2000e. Daca esti interesat sa te duci sa faci training la ei, mai bine ia-ti gandul. Pierzi timpul degeaba

  2. Faza e ca eu eram in cautarea unui job normal , fara pretentii prea mari si asta mi s-a parut interesant si ei au facut sa para interesant. Doar ca realitatea a fost alta. Din cauza lor am refuzat un job (acelasi pe care-l am si acum) , intr-adevar in alt domeniu , dar voi regreta toata viata. Mi-au promis marea cu sarea , sa mai astept ca o sa fie bine , ca nu stiu ce , ca asteapta si ei rezultate etc. Cand au fost rezultate nu aveau cont real pe care sa ma treaca! Ciudat nu? Practic , astia de la Active mi-au ruinat mie o buna parte din anul acesta. Nu pot sa zic ca din punctul de vedere al angajarii sunt TZAPARI. Ei nu fac angajari , ei poate fac statistici. Chestia cu sala e vrajeala. S-a terminat perioada "sondajului" . Din punct de vedere al brokerajului... Da , sunt buni. Chiar foarte buni as putea zice, dat fiind faptul ca un tip de-acolo chiar se pricepe la chestia asta si , de exemplu , in luna mai a reusit un profit de 23% pt toti clientii , ceea ce e f bine , zic eu . Dar cred ca postul de trader e deja ocupat , deci nu va faceti prea multe sperante. Va spun din proprie experienta pt ca mi s-au cerut rezultate si cand le-am avut mi s-a cerut sa astept. 3 saptamani , apoi inca 2 saptamani , apoi inca 3 saptamani si tot asa ... BINGOOOOO.

     

    Numai bine!

     

    Vlad

     

    PS: Mai bine luam aia 10 milioane cand mi i-a propus :D

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.