Sari la conținut

DasFX

Traders
  • Număr mesaje

    2
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de DasFX

  1. @Andrei

     

    Multumesc frumos, esti foarte amabil.

     

     

    Multumesc frumos !

     

    Foarte bine structurrata informatia pe forum , gj admin's

     

    Cea mai relevanta carte pentru un incepator care se gaseste la noi in librarii care ar fi?

     

    Va multumesc anticipat si bafta la pipsi :D

  2. Buna ziua tuturor,

     

    Ma numesc Mihai Tiganetea , amd 23 de ani, in curand , si pot spune ca de mic , imi doream sa fiu broker(nu , nu pompier, medic sau superman) (sau cel putin cum intelegeam ideea de broker, imi pareau interesanti tinereii aceia imbracati la 4 ace in fata a x monitoare cu n'spe grafice care pareau extrem de complicate) dar din nefericiere pana recent , am fost sufficient de incuiat sa consider intangibil acest , vis, sa ii zicem asa.

     

    Recent , am renuntat la un job ca buyer/purchaser unde am profesat timp de vro 3 anisori , iar firesc mi-am cautat de munca prin e-jobs si am fost "pescuit" de cei de la teletrade(deja suna ca o intalnire la AA (alcoolici anonimi)).Pot spune ca nu au stat in picioare in fata mea from day 1 , dar mi-au deschis ochii, m-au "zgandarit" putin si am constatat ca, chiar imi place, ba mai mult imi consuma tot timpul liber , deja , desi nu stiu mai nimic, mai degraba spre 0, mi-am facut conturi demo pe x platforme si ma "joc" momentan non stop. Am citit si citesc forumul de ceva timp , iar abia acum am decis sa si vorbesc.

     

    Imi doresc si sunt foarte increzator ca , voi reusii sa imi schimb job'ul, in cel de trader.Sunt rabdator si consider despre mine ca sunt capabil.Asadar si prin urmare cam acesta este primul meu post.

     

    Bine v-am gasit!

     

    P.S : I could really use a friendly couch , but even i know it's too much to ask, time will show :D

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.