Sari la conținut

MisterD

Traders
  • Număr mesaje

    1
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de MisterD

  1. Salut!

     

    Sunt nou pe forum si vreau sa spun ca sunt impresionat de aceasta comunitate...ma bucur ca exista seriozitate si ajutor intre membrii vamist...

     

    Oricum...revenind la topic :) in scurta mea perioada de trading(4 luni)...am pus laolalta niste note personale. Fiecare nota este rezultatul unei greseli pe care am facut-o.

     

    Sper sa va ajute:

     

    1. Un trend puternic ascendent/descendent va fi urmat in ziua urmatoare te un trend cu aceeasi tenta!

    2. Foloseste maxim 3 metode de analiza(nu doar una) si intra in trade cand esti sigur!

    3. Fii atent la pattern-uri...acestea nu indica directia trendului precum analiza techica dar pot confirma metodele de analiza technica despre care nu esti foarte sigur!

    4. NU tranzactiona in flat!

    5. NU paria o suma mare din total doar daca esti sigur ca vei castiga!

    6. NU fa scalping cu sume mari! Cand vine vorba de scalping fi foarte atent la volatilitatea pietei si intra in tranzactie doar in momentul oportun. La scalping fii ATENT la spreaduri!

    7. Rabdarea este importanta!

    8. Foloseste linii de trend, Fibonacci, si alte metode de analiza pentru a fi sigur inainte de a intra intr-o tranzactie. De asemenea modifica liniile de trend dupa tendinta trendului dar cu atentie...sa nu te induci in eroare!

    9. O analiza buna se face pe urmatoarele perioade de timp: Monthly, Weekly, Daily, H4, H1, M30. Corelarea acestora vor duce la dezvaluirea trendului si a trendurilor inferioare.

    10. Axeazate putin si pe analiza fundamentala si tine urechile deschise la stiri din piata. Analiza fundamentala poate infirma analiza tehnica!!!

    11. Cand pui linii de trend (orizontala/oblica) NU taia “primele preturi”(primele lumanari)

    12. Dupa o corectie nu este obligatoriu ca pretul sa plece imediat in directia trendului, atentie la semnale si nu deschide pozitie pana nu esti sigur.

    13. Foloseste liniile de nivel(suport, rezistanta) din trecut pentru a-ti face o imagine asupra price target-ului.

    14. Fii mereu atent in ce trend te aflii(ascendent/descendent/flat)

    15. Pentru Double: Top, Bottom si Triple: Top, Bottom sa se respecte distanta dintre varfuri nu trebuie sa fie exagerat de mare(pe Monthly maxim cateva luni)

    16. Fii atent la semnale...analizeaza...nu rata oportunitati!!!

    17. Fii atent la corectii!

    18. Nu confunda triunghiurile…fii atent la liniile de trend de care se loveste pretul!

    19. Nu se pot forma head&shoulders, double, triple top in trenduri descendente! De asemenea nici inverted h&s double, triple bottom in trenduri ascendente! Daca apar nu sunt valide!!!

     

     

    Success la pipsi!

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.