Sari la conținut

Tutzu Cristian

Traders
  • Număr mesaje

    9
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

  • Zile Câștigate

    1

Postări postat de Tutzu Cristian

  1. Eu am unul deschis si sa stii ca inca nu am depus nimic (este doar inactiv)... nu cred ca este obligatoriu, si chiar daca e, suma minima de depozitat este 10$ (in cazul in care zic cei de acolo ca trebuie sa depun pentru a mi transfer castigul de pe magic token)

     

    Pana la urma m0am orientat spre TF de 5M, stii cum e , pana nu te arzi nu inveti sa nu pui mana. De cand l-am deschis ma tot invart intre 35 - 48 $ adica sub cei disponibili... dar ma bucur ca exista asa ceva si pot exersa pe real.

     

    Inca sunt in cautare de strategii care sa mi se potriveasca, tot ce gasisem pana acum nu mi se potriveste pe real, pe demo merg brici... cam nasol! Poate ai vreo idee de vreun plan si daca nu ai gasit cupon sa ma anunti, mai am eu unul de rezerva insa nu stiu daca il mai primesc, oricum merita incercat.

  2. @davincu

     

    Hai sa ti spun cum am facut eu. Scanezi cuponul completat si il trimiti la info@admiralmarkets.ro, apoi astepti sa ti dea datele dfe login. Contul acesta Magic token nu o sa ti apara in meniul traderului la ei, pentru ca este un cont gratuit, nu are treaba cu formularul(pentru contul live), e separat. O sa completezi formularul respectiv dupa care o sa l listezi, semnezi, scanezi si sa l trimiti acolo pe site(nu pe mail) impreuna cu copia de buletin, dupa in urma acestora o sa ai contul tau personal cu numele pe el. Daca la magic token timp de o luna iti dublezi banii adica din 50 faci 100 acei 50$ in plus o sa mnearga in contul tau personal de trading live. Daca nu la sfarsitul perioadei de o luna tot ce ai in plus fata de 50 $ merg la tine in cont (adica acelasi lucru).

     

    Cam asa merge traba cu magic token.

     

    Formularul are mici buguri am vazut si eu, d.p.d.v. pe ei nu ar trb sa i intereseze daca esti angajat sau daca ai copii sau mai stiu eu ce. Completeaza l cum merge si gata (daca totusi dupa ce l listezi iti apar campurile goale baga cu pixul nu se supara nimeni si eu am facut la fel nu a zis nimic, eu am bifat niste casute). Nu ti mai bate capul cu el.

     

    Cat despre sabotat e vorba de lag consider ca acest cont este in spatele platformei lor de tranzactionare si merge un pic mai lent parerea mea.

     

    Asa ca repet Magtic Token presupune trimiterea cuponului completat la adresa info@admiralmarkets.ro, apoi astepti pentru datele de logare care le introduci direct in MT4.

     

    Formularul este doar pentru deschidere unui cont real diferit de Magic token.

     

    Sper ca nu te am plictisit si te am lamurit!

  3. Ideea este ca nu am avut nici cel mai mic gand ca o sa reactionez asa , m am pierdut pur si simplu pe real, chiar fara banii mei... Parca uitasem tot ce am citit pana atunci, poate scalpingul nu este pentru mine, pe demo poate era... dar aici nu prea cred. Si nu e vorba de "balls" ci de sentimentul de nesiguranta care ti l da timpul scurt si pretul "cu tremuraturi". Poanta e ca la leverageul mare care l am pentru cativa dolari nu mi permite sa pun SL departe fara sa iau margin call, si sa pun un SL mic cu sanse bune sa l iau in favoare a 100 sau mai putini pipsi cat presupune strategia sa am TP, inseamna sa pierd aproape constant ... Trebuie sa ma ganesc la alta strategie potrivita, daca o exista vreuna - care nu presupune scalping bineinteles -. Acum vad si eu pe piele mea ce inseamna bani putini si leverage mare.

    • Upvote 1
  4. Sa stii chiar incerc de acum sa scap de afurisitele charturi mici. Ma uit peste o strategie care necesita caetva ore pana in 6-7 si la una pana in 36 de ore. Insa ce pot face cu magic tokenul asta pe charturi mari, chiar nu vad folosul mai are si leverage 500... iau margin call imediat, incerc macar sa fructific astia 50$ sau ce mi a mai ramas din ei, e un inceput bun...parerea mea.

     

    App locuiesc cu prietena (concubina in cazul de fata cred...) :P

  5. Sunt convins ca e o faza, dar si pentru asta nu am rabdare ... cred ca stiu de unde mi se trage - maicamea aproape m-a facut in lift - nu sunt vitezoman dar sunt agresiv, agitat... sa o las mai moale cu cafeaua ? naa.. stiu ca e doar o faza, dar ma gandesc cum sa trec mai repede de ea... m-am mai linistit un pic, am fost pe la tara am dat cu bulgari in caini si in pomi, deja ma simt un pic mai bine...pana luni :P pana atunci ma pun cu burta pe time management si psihologia tradeingului.

     

    Inca lucrez sa vad ce mi se potriveste mai bine ca si metoda de trading. De cand am citit prima data despre forex si am auzit de scalping am stiut ca asta mi se potriveste si nu pentru ca se fac repede bani sau chestii din astea legate de get rich fast ci am plecat de la ideea "Ma sa stau 4 ore la calculator, fac cateva tranzactii, win, lose, sa mi ating un obiectiv pe ziua respectiva, apoi sa mi vad de munca zilnica si sa nu ma mai gandesc ca mama da ce s-o ma intampla cu pozitia ai de am deschis-o de dim si chestii din astea." Ca sa nu va mai spun ca prima data stateam numai pe charturi 1M, acum am lasat-o, am trecut la 5M. Aveti o ideea mai buna pentru cele 4 ore de trading? Ce stil se potriveste mai bine? Chiar si ce strategie se potriveste ?

     

    App de lasat... Nu cred ca o sa ma las vreodata, am fost fascinat de mic de asa ceva (totusi nu am avut ocazia sa practic, testez intensiv decat acum) in plus vreau sa mi dovedesc pe zi ce trece ca fac mai bine ca ziua trecuta... Cam pompos... sa nu va dea nabii lacrimile ... Multumesc!

  6. Va salut ! As dori sa "cut to the chase" pentru ca sincer chiar nu mai stiu daca sa ma apropii de shortcut-ul Metatrader sau nu. Bine naibii ca este weekend, in fine, ideea este ca am deschis un cont real (promotia magic token, nu radeti, stiu ca nu sunt banii mei si e gratis) si am cam pierdut ceva din el, nu mult, dar pentru mine ca incepator deja am inceput sa simt ca stau pe ghimpi.

     

    Fiind atat de entuziasmat am avut un template (pe care am mai tranz pe demo) aruncat prin metatrader l-am aplicat si am inceput sa tranzactionez, imaginati-va, nici nu ma gandeam ca o sa dau cu nuca-n perete asa repede. Bineinteles ca nu am tranzactionat decat cu micro loturi si am facut ceva tranzactii toata ziua de ieri, cam 16 la numar, avand in vedere ca strategia folosita era un de scalping, sincer cred ca sunt un pic cam dus... pentru tradurile mai lungi de 30 min - 1 ora nu am rabdare absolut deloc, iar pentru cele pana in 30 min stau cu ochii lipiti de ecran si cu mouse-ul pe ordinul close (nu fol TP si SL ca pe magic token e un obicei de hunting din partea brokerului). . . Asadar si prin urmare ce sa fac, am incercat sa iau o gura de aer sa ma intorc inapoi dar nu merge... Ideea este ca mi doresc prea mult sa tranzactionez incat fac varza totul.

     

    De un an de zile de cand tot citesc pe forumuri, topit zeci de conturi demo ( cu sume mici nu cu 10000 $), incercat strategii peste strategii( niciuna a mea ca mai am pana acolo) acum cu un amart de cont de 50$ nu reusesc decat sa topai in sus de bucurie si astfel sa l pierd incet, incet (ieri cand am primit mail-ul cu login-ul parca eram o fetita mica cand ii ia mami sau tati o papusica noua). Cine rapeste 5 min din timpul sau sa mi fie "shirnk" ?

     

    Va multumesc anticipat!!

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.