Sari la conținut

scorpion1333

Traders
  • Număr mesaje

    7
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

  • Zile Câștigate

    1

scorpion1333 a câștigat ziua ultima dată pe Ianuarie 29 2012

scorpion1333 a avut cel mai apreciat conținut!

1 Urmăritor

Profile Information

  • Gender
    Male

scorpion1333's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

3

Reputație Comunitate

  1. Dupa NFP, treburile sunt in general clare.Dolarul incepe sa reintre pe trendul ascendent,avand la baza date care arata o revenire a economiei Americane.Rata somajului a scazut de la 8,5 la 8,3 , fiind peste asteptari.Locurile de munca au fost si ele peste asteptari, cu peste 243 de mii de joburi create in luna ianuarie. In acest timp, Euro da semne ca nu poate trece de 1.32, prag pe care a incercat de mai multe ori in aceasta saptamana sa-l sparga.Rumorile inca persista in zona Euro, unul dintre motive fiind neintelegerea dintre Grecia si UE privind o noua transa de bani. Lira tatoneaza 1.58, nereusind inca sa recunoasca acest prag ca suport. Revenind la indexul dolarului, dupa ce saptamana trecuta 79 a jucat rolul de rezistenta, lucrurile s-au schimbat dupa NFP, acest prag devenind suport. Principalul scop a dolarului pentru acesta saptamana este de a recupera din pierderile fata de yen,77 fiind urmatoarea tinta.
  2. Daca in 2011 francul elvetian , yenul japonez si aurul s-au bucurat de acest statut, lucrurile se schimba incepand cu anul viiitor.2011 in care Banca Centrala a Japoniei a intervenit de mai multe ori pentru a stopa cresterea yenului, ajutand astfel economia Japoniei.Si Banca Elvetiei a intervenit pentru a slabi francul, ajungand in cele din urma sa stabileasca un prag minim de 1.2 pentru cursul Euro/CHF.Este de asteptat ca aceste interventii sa continue si in 2012, iar pragul minim pentru Euro/CHF sa fie de cel putin 1.25. In conditiile in care SNB si BOJ fac toate eforturile pentru a avea o moneda cat mai slaba,este foarte periculos sa investim in franci si yen. Aurul, metalul care in 2011 facea maxime dupa maxime, fiind considerat un adevarat safe haven, s-a dovedit in a doua jumatate a anului ca acele cresteri au fost dobandite pe nedrept, astfel ca vom asista la o corectie la pretul aurului, cel putin in prima jumatate a anului urmator. Alte alternative ar putea fi dolarul australian si dolarul american, insa in conditiile in care America este pasibila de un alt val de criza economica, o investitie in USD nu se dovedeste a fi cea mai buna optiune.Cum dolarul australian depinde in mare masura de economia chineza,iar China a avut de infruntat un an foarte dificil, este greu de crezut ca AUD-ul va performa in 2012. Posibile alternative noi ar putea fi SEK(coroana suedeza) si NOK(coroana norvegiana).Cele doua monede se bazeaza pe elemente fundamentale solide,impreuna cu politici prudente de conducere. Suedia si Norvegia pot servi drept model pentru tarile din Uniunea Europeana despre ce inseamna prudenta si cumpatare, in special pentru Grecia. La sfarsit am indexat si doua poze despre situatia acestor doua monede la sfarsit de 2011: USD/SEK USD/NOK
  3. Trebuie implementat in sectiunea blog un plugin pt. autosave ca draft la ce scrii,am dat din greseala back la pagina in care scriam noul post, apoi forward.Titlul si tagurile ramasesera, insa textul disparuse complet.Mi-a luat 2h sa scriu textul ala .Nu era nimic genial, insa e enervant cand se intampla
  4. Dupa ce in primele 6 luni ale anului am asistat la o crestere fulminanta a pretului aurului si a argintului, datorata in special refugiului investitorilor fata de principalele monede: Euro, Lira, Dolar, situatia s-a schimbat in a doua jumate a anului.La fel ca si in cazul monedei Euro, asistam la un pret "mincinos" al acestor metale,departe de cel real.Astfel ca aurul si argintul au beneficiat de cresteri artificiale, dobandite pe nedrept.Investitorii nu au avut ca scop cumpararea de aur, ci protejarea economiilor intr-un metal care sa nu fie expus la risc. Argint Desi in aprilie pretul argintului atingea maxim dupa maxim, piata s-a calmat incepand cu luna mai, pretul argintului trecand pe o panta descendenta.In ciuda maximelor atinse, argintul termina acest an intr-un pinbar, inchizand la o valoare mai mica decat cea cu care a deschis in ianuarie. Pe termen scurt, avem ca prim target 24.Pe termen lung, asteptam formarea celui de-al 3-lea lower low in canalul descendent, iar 18 pare a fi cel mai indicat punct in care pretul sa se opreasca din cadere. Aur Si el a beneficiat de cresteri semnificative in acest an,insa, fata de argint, aurul incheie anul pe plus, marcand al treilea an verde.Si aurul va avea parte in 2012 de o corectie, cel putin pana in jurul valorii de 1300.Intai va sparge canalul ascendent, apoi va cobori cel putin pana la valoarea de 50% a retragerii Fibonacci,insa este posibil sa testeze chiar valori mai joase:1200-1100 , poate chiar pragul psihologic de 1000$. Pe termen foarte lung,aurul si argintul isi vor continua cresterea, insa nu de la 2000$ cum se credea in aprilie, ci incepand de la 1200$ pentru aur si 20$ pentru argint.
  5. betonmarkets.com E cel mai profesionist.Poti sa iti selectezi tu pe ce perioada sa fie pariul(zile,ore).Poti sa selectezi tu care sa fie limita pe care vrei sa o depaseasca pretul.+ Multe perechi(la bet erau parca 6).Ar mai fi si Gamebokers, e mai bun decat Bet365, insa nu se compara cu betonmarkets.La Bet365 nu scrie cat e profitul maxim pe zi, deci cu siguranta for exista limitari impuse de ei,in functie de utilizator.La Gamebookers este de 250.000 £ /zi.Acum nu stiu daca betonmarkets accepta clienti din Romania, sunt buni sau nu,etc.Cert este ca ofera o gama mult mai larga de pariuri financiare decat la bet365 si GameBookers.Poti sa joci si demo la Betonmarkets.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.