Sari la conținut

Militaru

Traders
  • Număr mesaje

    13
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de Militaru

  1. Gata. M-am hotarat sa incpe tranzactionarea pe cont real. Broker ales: Alpari.

    Intrebarea mea e logica, am incercat sa gasesc topic pe intrebarea mea dar nu am gasit..Care e cea mai avantajoasa metoda (Banca si metoda de plata) prin care sa trimit<->primesc bani? precizez ca suma de inceput va fii de 300$.

    Nu as fi vrut sa vin cu intrebarea asta stupida oarecum, dar am ramas interzis de raspunsul celor de la brd care pentru depunderea banilor intr-un cont de la Barclays (cazul Alpari) imi cer comision la 300$ 50$. Astept cu interes raspunsul vostru.

  2. Salutare. Are cineva de pe forum experienta cu acesti baieti si cu platforma lor? din ce-am gasit pe net au o reputatie buna, eu acum ma gandesc sa ma razgandesc si sa-mi deschid cont la ei in loc de alpari, dar mai intai sa invat platforma.Cel mai mult ma atrag la el tradin tools.

  3. La teletrade imi placea faptul ca puteam tranzactiona de la sediul lor, asta mi se parea interesant, faptul ca eram prins intr-un mediu cu oameni care se ocupau numai cu asta. Pentru a avea cont la alpari de exemplu (care am vazut ca e cel mai laudat pe acest forum) cum trebuie procedat? MT4 este o conditie necesara. Intr-o luna ma apuc de treaba..pana atunci demo zilnic.

  4. Mai intai va salut pe toti membrii acestei comunitati odata cu primul meu post pe forum. Doresc ca dupa o luna in care ma voi antrena intens sa-mi deschid un cont real de tranzactionare de 5k, momentan am la activ 3 luni de tranzactionare pe demo si cursul primit de la teletrade la care voiam sa-mi deschid si cont pana sa vad avertizarile voastre de pe-aici care sa ma faca sa ma mai gandesc..in concluzie nu stiu ce broker sa aleg, alpari nu este o solutie deoarece o intalnire intre patru ochi este imposibila si nu doresc sa-mi incredintez banii sistemului electronic cu o asa mare usurinta (nu incercati sa ma convingeti) , deci ? Care va sunt sugestiile? Dorinta mea este pentru spread-uri cat mai mici si o firma cat mai serioasa.

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.