Sari la conținut

JojoClayd

Traders
  • Număr mesaje

    2
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de JojoClayd

  1. E weekend, deci toate tranzacţiile sunt închise. Se pare nu şi la plus500 pentru că am pierdut 2 RON în acest weekend.

     

    Prima poză am încărcat-o aici http://forum.vamist....dpost__p__22249 acum maxim 30 minute, iar a doua acum. Cred că se pot vedea clar cele 0,11 procente în minus.

     

    Eu ştiam că nu se tranzacţionează în weekend.

     

     

    Daca iti lasi pozitii deschise peste weekend sau inclusiv pozitii deschise peste noapte cei de la plus500 isi iau o prima parca de 0.15% din valoarrea tranzactiei.

    In concluzie ei castiga mai mult decat alti brokeri(spread+prima)

     

    Apropo, ai reusit sa scoti ceva bani de la ei? Am avut si eu un cont cu o bonificatie primita de la ei de 50ron dar nu am reusit sa scot ceva bani :)

    Sunt curios daca platesc. Mersi

  2. Il inteleg perfect pe Danutz. Si eu la randul meu aveam castiguri "fabuloase" pe demo si am zis sa intru rapid pe real.

    Bineinteles ca am spart deja vreo 4 sau 5 "minicontulete" dar tot nu ma pot abtine. Trecerea aceasta am facut-o dupa vreo 3 luni pe demo. Acum ce ma tenteaza cel mai mult e sa ma axez pe un broker ce ofera MT4 si sa incerc cu un EA.:)

    Apropo, care e parerea voastra si daca aveti un sfat in privinta aceasta.(vreun EA bunicel :D

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.