Sari la conținut

invingatorul

Traders
  • Număr mesaje

    34
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

  • Zile Câștigate

    2

Postări postat de invingatorul

  1. Salutare!!

    Tocmai mi-am luat un HTC anume pt trading, doar ca nu reusesc sa conectez platforma la net.Am net de la orange, brokerul e Alpari, MT4.

    Stie careva de ce nu ar merge?

    Am observat ca la unii care au chiar orange le merge.

     

    eu am un htc tytn II de 3 ani si am testat vreo 4 platforme mt4 si toate mi-au mers ..ai downloadat platforma pentru mobile ?
  2. @invingatorul

    Daca o sa dai clic pe cifra verde din dreapta-jos a postului tau o sa vezi cine a votat pozitiv sau negativ ceea ce ai scris. Daca te duci pe profilul tau o sa poti vedea daca sunt si ceva explicatii ale votului (pot sa fie sau nu).

    Cat despre zona de management...priveste imaginea de mai jos ! Ai determinat-o bine! Problema ta este ca probabil ai intrat in pozitie, dupa ce zona de management a fost deja atinsa, pe un retrecement al formatiuni .Imi dau seama din ceea ce ai scris in ultimul post ca intrarea a fost facuta probabil in ultimele 2 zile ale saptamani trecute, daca nu chiar vineri, cand deja bara celei de a doua saptamani avea un format destul de bine conturat. In cazul acesta ,daca am dreptate,cred ca m-am cam grabit cu votul pozitiv.

     

    post-1363-096735700 1286749325_thumb.png

     

     

    intrarea mea a fost facuta joi,deci posibil sa merit votul tau =))

    post-4911-003618300 1286778764_thumb.gif

  3. @invingatorul

     

    Cred ca parerea mi-am exprimat-o deja prin votul pe care ti l-am dat!

     

    Intrebarea care se pune este de ce nu ai asigurat pozitia?

     

    Nu uita! Piata iti acorda o singura sansa! Pe a doua nu o mai vezi!

     

    nu imi dau seama la ce fel de vot te referi......asteptam ca pretul sa atinga prima zona de managment ca sa imi mut sl la b.e =))
  4. @invingatorul

     

    Personal am renuntat sa iau in consideratie ratiile fibo de tip 70,7, 88.6, etc. M-am rezumat numai la ratiile fibo cel mai des uzitate si aici ma referl la:

    1. retrecement : 23.6, 38.2, 50.0, 61.8, 78.6 si 100.0 (caz particular)

    2. extensii : 127.2 si 161.8

    3. proiectii : 61.8 (in unele cazuri),100.0 si 161.8

     

    NU incerc sa fortez gasirea unei confluente numai ca sa ma autoconving ca o anumita zona este cu adevarat importanta. Deci , totusi , atentie la 1.4200.

     

    IMO 1.4400-1.4500 este o zona weekly cu mult mai importanta!

     

    ce parere ai de intrarea de pe graficul aud/nzd ?
  5. @invingatorul

     

    Ce te face sa crezi ca va mai urca si ca maximul saptamanii trecute nu este un maxim, pe termen mediu, sa zicem trei luni? Ai un argument solid care sa sustina o posibila crestere, conform acestei strategii?

     

    asa cum spunea si oltciter intr-unul din clipurile sale ca pretul face ce vrea muschii lui ,deci nu stii niciodata ce va face ,daca te uiti pe weekley vei vedea un puternic trend bullish ,ultima bara s-a incheiat chiar deasupra lui ema 150 si nici un semnal bearish,nici macar divergenta si este normal sa ma uit in sus pentru o posibila zona de reactie a pretului

    • Upvote 1
  6. recunosc ca nu sunt experta, dar sl tau pare f mare (aproape 150 pips) si zona de management desenata de tine mult mai aproape

    ratia risk/reward pare rasturnata, oare e ok? eu nu as lua asa trade

    astept comentarii de la cei cu experienta

     

    eu doar am facut o remarca, nu am dat cu paru :P , astept comentarii blande :P

     

    daca te uiti pe weekley sunt sanse destul de mari sa cada multe sute de pipsi... atat cat respecti m.m ,nu este nici o problema ,important este sa pui repede sl la b.e si cu mult noroc se poate castiga frumusel...eu sunt de abia la clipul 26 de vizionat ,deci mai am f. multe de invatat,dar bun-rau ,eu postez grafice ca asa invat si cu ajutorul lui oltciter care imi corecteaza greselile.... =))
  7. @ invingatorul

     

    Total gresit!

    1. ZM nu are cum sa fie in spatele pozitiei tinand cont ca tu ai un sell stop!

    2. NU vad nici un patern valid in acea zona. Neexistand patern , nu ai setup! Asa ca intrarea ta este o intrare pur blind pe o banuiala ca pretul ar putea fi respins din acea zona!

     

    Iti propun sa vezi toate materialele filmate de aici ca sa-ti faci o idee despre aceasta tehnica. Daca le-ai vizionat atunci repeta vizionarea!

     

    la punctul 2 ai dreptate ,era o intrare blind,am pus sell stop sub zona de range formata pe h4 ,dar referitor la punctul 1 ,intr-unul din video clipurile tale ai pus un buy stop peste o ZM care era foarte aproape de partea superioara a unui bar pattern ,asa am facut si eu ......am sarit peste acea zona prin plasarea ordinului dupa ZM
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.