Sari la conținut

Adi.M

Traders
  • Număr mesaje

    182
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

  • Zile Câștigate

    9

Comentarii Blog postat de Adi.M

  1. :)) Complicat complicat cu NFP-urile astea.

     

    Acum, dupa cativa ani de tranzactionare, cand vin NFP-urile ma opresc din munca de la birou, imi iau o cafea si dau pe Bloomberg. Cand ma uit cum se misca piata si cum rage Betty Liu aia (fata de care deja am o pasiune, ca doar o stiu de atatia ani :)) ) imi amintesc cu melancolie de genul asta de clipe pe care le-am trait si eu pe la inceput. Trairi intense nu gluma.

     

     

    Tin minte si acum, cand piramidam pe volatilitate, se intorcea si faceam o gramada de bani. Orgasmul nu e nimic pe langa sentimentele astea.

     

     

    Bineinteles, asta se intampla o data la 10 NFP-uri, iar per total mi-au saracit contul.

    Disciplina de care vorbesti, din estimarile mele, o sa o capeti in momentul in care o sa pierzi o suma de bani sa te afecteze emotional indeajuns de tare incat sa-ti aduci aminte de asta de fiecare data cand esti pe cale sa faci o greseala. Nu trebuie sa o pierzi dintr-o data. La mine a fost o suma pierduta in 2 ani de zile.

     

    Oricum, succes!

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.