Sari la conținut

fluturas

Traders
  • Număr mesaje

    91
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

  • Zile Câștigate

    4

Postări postat de fluturas

  1.  

    EUR/USD H1

     

    la iv rosu ai un A (miscare din 3) , apoi pana la v rosu un B (miscare din 3 ) , finalizat cu un C (impuls in sus unde ai tu iv albastru) . Deci parerea mea sa reevaluiezi acolo .

    A-B-C cu un B iregular care indica forta a trendului asa cum s-a si intamplat dupa terminarea paternului ABC

     

    Mersi!am sa vad mai bine
  2. EUR U$D.

    In urma unui schimb de idei cu un coleg la varianta mea propusa mai sus el mi-a propus alternativa data. V-o arat si voua.

     

    Dupa pererea mea personala la moment eu nu stiu unde poate sa fie directia pretului, deci aici pentru mine dupa ideia mea mea poate sa fie coborire pina la 1,26 sau cresterea mai sus de 1.38.....dar asa eu aleg dupa presupunerea mea va fi o crestere pina unde nustiu, probabil 1,38
  3. Buna ziua tuturor!!!

    La eur usd mai este inca valabil scenariul (alternativa) care daca se materializeaza poate oferi traderului un profit frumos. Pt el as spune ca caderea la 1.3300 este suficienta, de aceea stam si urmarim cu atentie ce va alege piata. Scenariu principal (cu verde) presupune dupa o mica corectie caderea va continua cu unda [3]of iii of (a).

    Bafta si profituri!!

     

    Salut! dupa cifele [1],[2],[3],[4],[5], urmeaza [A],,[C].... dar nu inteleg de unde ai luat [A],,[C]? ma referi la H4
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.