Sari la conținut

achile

Traders
  • Număr mesaje

    4
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de achile

  1. citeste-l pe tradelover....dar citeste-l in asa fel incat sa citesti toate topicurile in care a intervenit fara sa-i sari pe ceilalti...si ...cred ca iti ajunge de inceput!.....cu scuzele de rigoare...mai sunt si altii pe aici care cu toate ca nu-i nominalizez...nu numai ca merita cititi chiar merita rascititi....deci!....citeste vamistul cu tot cu arhiva.....si cu trimiterile de tip babypips...stai, rumega vrun an...si o sa vezi ca te vei bucura....nu ai cheltuit nici un ban (deci esti in castig)...si iti vei face o parere de ansamblu...apoi....decizi ce vrei sa faci!

  2. Buna seara!.....

    Sunt la faza cu..... cititul!....dar as "risca"....va dati seama ca nu am pierde nici unul nimic....mai ales bani!(tinand cont la cine ma refer)

    Ar fi interesant de adunat...la cati suntem pe aici.....un capital de "lucru" ptr. TRADELOVER......sa zicem vreo 2000 de coco de fiecare ....cred ca i-ar ajunge sa isi poata face un MM adecvat....iar la noi nu s-ar simti...

    Mai sunt si altii in care cred .....dar mie imi place atitudinea lui si faptul ca scrie amanunte cand este "infierbantat"...

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.