Sari la conținut

TudorV

Traders
  • Număr mesaje

    4
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de TudorV

  1. Miscarea down inceputa acum 2 saptamani pare sa se apropie de un final odata cu minimul de la 1.3428. In detaliu am avut o miscare formata din 3 valuri, conform graficului de mai jos ce formeaza un canal corectiv incepand cu maximul de la 1.386, conform graficului de mai jos.

    Se observa ca valul © este mai scurt si are o durata de formare mai mare decat valul (a), deci este mai putin puternic. Din punctul meu de vedere, in lipsa spargerii minimului 1.3428, miscarea este confirmata corectiv. La peste 1.353, ne indreptam probabil catre linia superioara a trendului corectiv descendent, cu posibilitate mare acolo de plecare in long catre 1.374 iar apoi 1.386.

    Ipoteza de lucru: Stop buy 1.353. STOP LOSS 1.342. Target 1.374

    http://tudorfx.files.wordpress.com/2011/02/eurusdh4.png

  2. Din punctul meu de vedere bias-ul perechii usdjpy este neutru de foarte mult timp, neputandu-se vorbi de o directie clara. Ingrijorarile din partea guvernului japonez in ceea ce priveste "greutatea" yenului limiteaza inca puterea unui impuls down. Se vorbeste din ce in ce mai mult de o incepere agresiva de intarire a dolarului american, ceea ce ma face sa cred ca directia usdjpy va deveni up intr-un timp destul de scurt.

     

    De remarcat corelatia ce a avut-o yenul pana acum cu indicele Nikkei 225. Acest Nikkei a trecut de mai bine de un an sub Dow Jones ca si valoare. Corelatia fiind pana in acel moment destul de puternica. Un impuls up al dolarului precum si mentinerea nivelului 12000 al Dow Jones, ar putea imbunatati considerabil viziunea asupra recuperarii globale, ce ar atrage atentia in primul rand asupra puterilor din G7 (inclusiv Japonia).

     

    Personal as propune un stop buy la 82.8 pentru "spargeri" succesive pana la epicul punct decisiv de la 84.4

  3. Salut,

     

    M-am apucat de forex pe real de aprox juma de an si sunt clientul celor de la deltastock. Sunt foarte multumit de ei, nu exista comisioane si sunt oameni foarte ok. Platforma lor cam lasa de dorit insa au introdus recent si metatraderu' pe care il folosesc momentan pentru analiza si semnal, tranzactionarea facand-o pe platforma lor.

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.