Sari la conținut

andreiu

Traders
  • Număr mesaje

    2
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de andreiu

  1. statement am sa pun imediat ce ajung pe la 1000 trade-uri pe real. Momentan tot ce fac aici poate varia de la simple curiozitati personale pana la viitoarea "strategie" de scalp pt inceput. Nu reprezinta povestea de "succes" a unui noob. Ba chiar consider ca partea de grafic arata suficient de sifonata cat s-o dau ca exemplu negativ. Motiv pentru care am inceput MM mai strict si S/L-uri stranse in ultima parte a lui, avand in vedere injumatatirea contului de la experimentele anterioare. M-a bantuit ceva vreme. Am vazut statement-uri onorabile pe aici, sa bruscheze ele gura targului... :D

    Insa ca fapt divers nu stiu de ce nu pot exporta cum trebuie statementul din mt4. La munca merge, am facut-o de cateva ori. Aici iese pe bucati, o multime de fisiere si un htm. Daca il deschid nu alcatuieste corect statementul, apare doar graficul. Posibil sa fie vreo chestie de browser. Oricum, pana la 1000 tranzactii mai e. Daca atunci sunt in picioare dupa toata treaba asta, contul arata ok si pot spune ca ceva a mers, aia o sa rupa gura targului :happy:

    Am sa postez partea de statistici, cum nu pot sa o scot direct din acele fisiere salvate am dat un print screen. Dar pentru ca iese jpg, am adaugat mici comentarii pe langa grafic :D

     

    Ce sa rupa gura targului:

    - contul evolueaza ca si cursul pe care tranzactionez =)) (de-aia am nevoie de 1000 trade-uri pentru a defini o directie clara mergand pe ideea prezentata sus)

    - drawdown juma de cont

     

    post-4877-053964400 1283895846_thumb.jpg

     

    observ graficul la un moment dat are un peak mai mare de 3 ori fata de inceput. de ce nu ai retras banii atunci? :D

  2. Salutare,

     

    Am o intrebarea cu privire la conturile demo vs real.

    Am gasit foarte multe comentarii pe internet care spun ca pe un cont de demo au avut un raport de castig mare, de 50% si chiar 100% intr-un timp foarte scurt.

    Nu inteleg de ce nu gasesc macar un comentariu al cuiva care sa spuna ca pe un cont real s-a intamplat asta?

     

    Inteleg ca atunci cand te joci cu banii tai e altceva, transpiri, ai impresia ca stii ce faci, etc dar mi se pare prea mare diferenta intre opinii.

     

    Multe opinii ale celor care spun ca au trecut pe un cont real, chiar si cu sume mici(deci teoretic nu ar fi vorba ca a avut emotii), spun ca au pierdut tot!

    Nu am gasit un comentariu al cuiva care sa spuna ca a castigat, s-a oprit si a retras banii.

    Mi se pare bizar ca multa lume are noroc pe demo si pe real pierde tot.

     

    Imi iertati ignoranta daca cumva exista un alt topic in care se discuta asta dar eu nu am gasit.

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.