Sari la conținut

Doru2011

Traders
  • Număr mesaje

    14
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de Doru2011

  1. 1. ecranul este un pic mai mare la LG, dar ambele au zoom. Nu-mi trebuie nu stiu ce rezolutie, nu ma uit la filme , il i-au strict pt trading.

     

    2. analiza vreau sa o fac dimineata acasa ( linii de trend, fibonacci ). Degeaba am viteza dubla la procesor, daca netul e insuficient de rapid.

    am inteles ca metatrader pt smartphone nu permite introducerea de indicatori customizati, de-asta am nevoie de teamviewer.

  2. din experienta mea, lipsa volumului apare in mai multe situatii, ori nu avem nici vanzatori si nici cumparatori ori avem doar un singur tip de traderi ori vanzatori ori cumparatori care fac directia. Lipsa volumului in general depinde ca mod de citire de tipul de configuratie a trecutului raportat la perioada din zi, an si ce fel de miscare a avut loc. Daca ai avut un top High pe daily alcatuit din 5 6 bare cu volum si pretul cade pe volum mic sansele sa pice in continuare sunt foarte mari considerandu se ca seleri au castigat lupta iar buieri au vandut dar asta nu se aplica si pe H1 unde configuratia de bare are legatura cu momentul zilei care tine de burse, una e pe londra suprapusa cu NY si una e doar NY singura sau doar china singura, deci analiza volumelor este privita cel mai des din perspectiva daily si comparata cu perioada din an. Daca nu ai volum in Mai pai e statistic stiut ca in Mai se inchid conturi si deci scade volumul pentru ca cei care au facut trendul au vandul pe inceput de Mai.

    Eu vad si pe M1 paternuri de volume care mi au dat profit cat de cat dar le-am privit conform TF ului si deci si targetul a fost in zona aia.

     

    Sa privesti volumele pe h1 este mai complicat pentru ca tre sa ti cont de burse si se vede ca exista un patern zilnic de volum. paternul de volum daily este evident si destul de repetitiv, e greu sa prevezi o miscare intraday pe volume, pe m1 e mai usor dar pe h1 esti mult intarziat si nu prea are relevanta tocmai datorita paternului vizibil si repetitiv.

     

    Barbones, exact asa credeam si eu, ca exista o lupta intre vanzatori si cumparatori.

     

    Dar nu pricepeam urmatoarele : - de ce pierd 90 % din traderi , nu ar trebui sa fie doar 50 % ?

    - de ce exista un trend bullish/ bearish ?

    - de ce cand apare o stire interpretata ca pozitiva , uneori piata scade , alteori creste.

    - am citit ca piata nu poate fi manipulata. Dar nu credeam ... unde sunt multi bani exista si manipulare.

     

    Cand am inceput sa citesc Master The Markets ( Tom Williams ) au inceput sa se clarifice lucrurile. Sa pricep de ce scade/ creste pretul.

  3. pentru ca atunci cind pretul urca, cei mari VIND, adica ofera la preturi din ce in ce mai mari ceea ce deja au cumparat undeva jos, in faza de acumulare.

    dar nu e suficient sa vezi doar up-bars; trebuie ca acestea sa aiba un volum semnificativ mai mare decit media (de obicei peste 2 deviatii standard fata de un MA de 20-25 aplicat pe volume).

     

     

    Volumele selectate sunt peste medie. Nu stiu la ce te referi prin doua deviatii standard.

     

    http://i56.tinypic.com/2e55xd4.gif

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.