Sari la conținut

tmroland

Traders
  • Număr mesaje

    12
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de tmroland

  1. Va salut pe toti traderii de aici,

    Am placerea sa prezint incepatorilor si specialistilor deopotriva analiza personala asupra perechilor valutare GBP/USD GBP/JPY si EUR/JPY.

    Am ales aceste perechi nu doar datorita importantei lor pe piata, ci si datorita volatilitatii lor ridicate(deci oportunitati semnificativ mai mari) in raport cu alte perechi.

    Voi prezenta in continuare grafice facute de mine pe platforma MetaTrader 4, ce le voi actualiza de ficare data cand apare o schimbare majora sau o noua oportunitate de tranzactionare.

    Tin sa precizez ca tot ce cititi aici este doar o parere personala ce imi apartine asupra prognosticarii viitoarei evolutii a pietei, si nu ceva ce ar trebui sa primiti fara sa adjudecati si fara sa va consultati popriile reguli de

    tranzactionare. Nu fac nici o garantie asupra a ceea ce voi prezenta insa aceste grafice au o probabilitate mai mare de succes, deoarece este utlizata analiza tehnica clasica pe perioade interday(daily,weekly).

    Voi tine cont si de evolutia stirilor fundamentale si factorilor economici ce pot sa influenteze aceste valute, deci de fiacare data cand imi postez graficele, voi prezenta si situatia fundamentala daca este cazul.

    Sper ca aceste materiale sa va fie de un real folos.Astept intrebari, nelamuriri daca sunt.

    Toate cele bune, Mircea.

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.