Sari la conținut

CyrusS

Traders
  • Număr mesaje

    5
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de CyrusS

  1. Sec, vorbesc de seriozitate (retragerea banilor, delay, etc... ) eu am un cont demo la ei de cand au organizat acel concurs. Am vorbit cu un broker de acolo si ma sfatuit sa imi fac un cont real dar fara sa bag bani in el, doar sa am acces la seminariile destinate pers. cu conturi reale. Am cont real de 4 luni la ei, am cateva beneficii dar nu m-au stresat sa bag bani in cont, ba din contra, brokerul "meu" a zis ca pana nu sunt profitabil pe demo 3-6 luni, nici sa nu ma gandesc sa incerc pe real, "asta chiar daca va dura 6-12 luni ba chiar 1-2 ani".

     

    Daca ar fi in urma cu cotatiile ar fi prea frumos, ganditiva la un script care observa aceste lucruri si in momentul cand se intampla sa fie in urma cu 2-3 sec sa "anticipeze" tot ce se va intampla deschizand si inchizand tranzactii foarte rapid (sub 2 sec). Ar fi prea frumos sa fie adevarat ...

  2. adica din ce am vazut intra ca exemplu pe euro/usd cu volum 1 pe buy , iar daca se schimba trendul, inchide pozitia si ia pe sell cu volum dublu.... sasmd....totul f repede!

    Tu descrii aici Schema martinangle din pariurile sportive. Daca imi permiteti, voi descrie aceasta schema celor care nu o cunosc.

     

    Pentru a nu complica lucrurile, inutil, cu diverse cotatii de multiplicare (in pariurile sportive nu obtii intotdeauna cota 2 (poti face "trading" ca sa fie un fel de cota 2 dar nu intru in detalii, nu descriu aceasta metoda)).

     

    Sa zicem ca suntem in fata unei rulete de la casino. Cu totii stim ca putem paria pe ROSU sau NEGRU, cota de multiplicare este de 2. Noi intram intrun moment random ales cu 1 dolar pe negru(vom continua sa pariem doar pe negru pana castigam sau vom paria dupa bunul plac, o data pe negru, o data pe rosu, ce combinatie vrem noi). Daca castigam ne luam dolarul si plecam acasa sau incercam sa castigam in continuare. Sa luam cazul in care nu castigam din prima :

     

    1. Pariem 1$, pierdem

    2. Pariem 2$ (dublam miza), pierdem

    3. 4$, pierdem

    4. 8$, pierdem

    5. 16$, pierdem

    6. 32$, pierdem

    7. 64$, pierdem

    8. 128$, pierdem

    9. 256$, pierdem

    10. 512$, pierdem

    11. 1024$, castigam

     

    Daca castigam al 11 pariu, vom castiga tot ce am pierdut + ne va ramane profit 1$.

    Marele avantaj al acestei scheme este ca dupa un sir lung de pierderi, cand vei castiga, vei castiga tot ce ai investit + 1$. Marele dezavantaj este ca ai nevoie de o banca imensa pentru a face acest lucru si mereu ai posibilitatea sa pierzi tot ce ai castigat ba chiar si banii investiti. (Ma pot da exemplu pe mine, am inceput cu 30$, mize mai mici de un dolar mereu dublate in caz ca pierdeam, am ajuns la miza de 1$ atunci cand aveam in cont 120$ (dupa doar 5h de jucat) dar am nimerit o serie de 7 pierderi consecutive => am pierdut toti banii, 7 pierderi = 127$ (ultimul pariu nu a mai fost intreg))

     

    O intrebare. Ce sansa este sa pice bila pe rosu, ce sansa este sa pice bila pe negru ?

     

    Inca o intrebare, daca sunteti amabili sa imi raspundeti la ea. Am citit mai sus ca anumiti roboti au fost interzisi pe "real", asta insemnand ca nu pot fi injectati in MT4, nu a incercat nimeni sa faca un script care sa faca operatiunile ca si cum ar fi om in fata calculatorului? (Program extern care sa "dea clikurile") ? Este posibil acest lucru ?

  3. continuarea de data asta pe bani reali...

     

    post-2415-0-49647100-1308586780_thumb.jpg

     

     

    Felicitari Cityzen!

     

    Poti sa pui si marimea loturilor?

     

    PS: Ai vazut cumva "documentarul" The Secret ? Sau Apa ? (2 materiale foarte interesante)

     

    Am citit mai sus ca cineva vrea sa castige 9/10 tranzactii cu aceasta strategie (ca sa o declare buna) ... Daca reusesti ca din 5 tranzactii sa castigi numai 1 dupa mine e foarte ok (sa fie la rand tranzactiile nu sa "ai o sansa de 20% sa castigi") folosesti o schema de tranzactionare de ex martingale si iesi castigator ... )

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.