Sari la conținut

victorvartan

Traders
  • Număr mesaje

    2
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de victorvartan

  1. @usernome, @Cityzen

     

    Multumesc pentru sfaturile bune. Intr-adevar aveam o conexiune Orange World care avea setate niste proxy-uri pentru HTTP si WAP. Si asa cum a zis Cityzen, "programs that automatically connect to the Internet" avea setata alta conexiune fata de "programs that automatically connect to a private network". Am gasit aici pas cu pas cum sa fac o conexiune "chioara" care primeste dinamic setarile si am selectat-o la cele doua rubrici. Acum ma bucur de MT4 mobile in toata splendoarea lui :)

  2. Salut!

     

    Ma chinui si eu sa folosesc MT4 mobile pe un HTC Touch Dual, dar nu reusesc. Am Internet de la Orange cu o cartela prepay. Pot naviga ok cu IE. In schimb MT4 vad ca nu deschide conexiunea de date prin GPRS si nu merge nici daca pornesc inainte IE si deschide el conexiunea de date.

     

    Cum am conectat telefonul la calculator MT4 a downloadat un update si s-a logat si a aparut chart-ul. Se pare ca prin ActiveSync la un calculator cu Internet merge.

     

    I s-a mai intamplat cuiva asa ceva? Trebuie oare setata adresa unui proxy de la Orange?

     

    Mersi

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.