Sari la conținut

tesansima

Traders
  • Număr mesaje

    1
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de tesansima

  1. Trebuie sa te detasezi de zgomotul din piata(declaratii, analize, stiri etc), oricum se vor regasi pe chart sub forma unei bare sau patern.

     

    Read more: http://forum.vamist....0#ixzz1sW2TZcWv

    Culmea e ca tocmai alea fac paternurile, Zgomotul ala face ca pretul sa formeze noi paternuri in viitor. Declaratiile si stirle apar ca vrei sau nu iar raportul intre valute se schimba tocmai datorita lor. Brusc dintr-o miscare inceata si fara vlaga sare pretul ori in sus ori in jos si ori iti ia SL sau TP ul. Sau vine cineva si misca de el ca asa vrea el?

    Tocmai asta e ideea, sa nu te detasezi ci sa afli cat mai multe: De ce misca brusc, de ce misca lent, de ce nu misca, de ce da din urechi, de ce cade de nu se mai opreste si tot asa. Astea apar mereu dupa, nu inainte. Paternurile au fost create mereu in trecut si ar putea spune ceva despre viitor dar culmea e ca viitorul devenind prezent numai tine cont de paternul din trecut si te trezesti cu alt patern si alt patern si tot asa.

    Numai cu linii pe chart, nu e destul. Problema e ca 100% dintre cei din industrie ii invata pe incepatori sa faca asa. De ce oare?

    Unii fac bani cu target 6 luni, altii 12 luni, altii cand se nimereste, unii pe miscari de 2 lei, in range, dar marea majoritate pierde. De ce? Pentru ca ia de buna ce scrie pe net. In loc sa caute cine e acea persoana care scrie, ce e cu indicatorul ala minune, ce e cu cursurile alea care tre sa le platesti, cati au mai fost si cati au ramas dar mai ales ce caitate are acel curs de la nu stiu ce firma de brokeri, cine sunt aia, de unde au aparut, ce istoric au, cine ii gireaza.

    Eu n-am auzit de vre-un curs de traderi adevarat, real, tinut de un alt tip de companie alta decat de o banca.

    Adevarul e greu de perceput in imensitatea de "culori" banere" Tanti Maria" si printre tot felul de promisiuni fara fundament. E acelasi lucru cum ti-as spune eu acum ca-ti vand un EA super profiabil, nemaipomenit, bestial, unic, cu doar 200 de Euro, iar tu sa nu-ti pui intreabarea deloc dar, daca e atat de "tare" de il vand?

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.