Sari la conținut

ZEN

Traders
  • Număr mesaje

    302
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

  • Zile Câștigate

    22

Răspunsuri status postat de ZEN

  1. Daca nimic nu e asa cum pare, inseamna ca tradingul nu e atat de usor dar nici atat de greu. Ce determina cat de greu sau usor este ?

    1. ZEN

      ZEN

      Pregatirea psihologica este cea mai importanta dupa care vine money managementul.

      Trebuie sa fii in stare sa pierzi dar si sa castigi. Trebuie sa ai o filozofie a cestigurilor pe termen lung si nu scurt. Trebuie sa ai multa rabdare si sa poti face o munca repetitiva. Repetitia, ca intotdeauna, este mama invatarii si asta este ceea ce duce la experienta. Cine poate fi rabdator si repetitiv in aplicarea metodei acela este profitabil.

       

       

    2. (Vezi 1 alt răspuns la această actualizare status)

  2. A fugit sau n-a fugit Sima cu banii: http://t.co/Gkb1TNuX

    1. ZEN

      ZEN

      Ei, a fugit pe o insula cu doua amante, una bruna si una blonda. Se va intoarce dupe ce-i toaca fetele banii.

  3. Tradingul este o arta vizuala ce se bazeaza pe citirea graficelor.

  4. Ieri am avut placerea sa revad pe TVR1 piesa de teatru "O scrisoare pierduta" . Il.L.Caragiale a fost mai tare decat Jules Verne. A anticipat ce se va intampla in Romania secolului XXI. Clasa politica de azi,si nu numai, , este un copy/paste foarte reusit dupa piesa mai sus mentionata.

    Ma inclin cu mare respect si admiratie in fata actorilor, unii trecuti in nefiinta, altii inca prezenti, carea au realizat o bijuterie care nu trebuie sa dispara sub nici o forma din arhiva TVR!

    1. ZEN

      ZEN

      Olciter draga, nu cred ca ai vrea sa stii opinia mea despre clasa politica actuala, o gasca de hoti, betivi si curvari si curve. Eu i-as impusca pe toti in cap, fara regrete.

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.