Sari la conținut

Agash

Traders
  • Număr mesaje

    5
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de Agash

  1. In primul rand multumesc de raspuns. In alta ordine de idei, am observat ca TOTI(nu majoritatea, ci chiar toti) de pe acest forum sustin aceasta idee, ca impactul psihologic resimtit la trecerea de pe demo pe real ii face pe toti sa sparga cateva conturi inainte de a "juca" ceva mai precaut. Cu toate acestea, care ar fi cea mai buna metoda pe care un incepator o poate aborda sa nu sparga un cont in 2 zile, ci sa-l lungeasca cat mai mult posibil, chiar daca finalitatea e aceiasi (avand in vedere ca experienta in acest domeniu e totul)? Inca odata multumesc de sfaturi. E de mare ajutor sa ai de la cine auzi o vorba inteligenta la inceput de drum.

    O zi buna!

  2. Inca o intrebare : pe unde ar trebui pusa bariera SL? Exista o teorie/calcul care ar trebui sa reglementeze treaba asta?

    L.E. Ufff... multe intrebari. Toti vorbesc de stirile care influenteaza/ pot influenta piata. Exista un portal anume folosit de traderi sau pur si simplu media in toata "slendoarea" ei ofera astfel de informatii?

  3. Salutare!

    Ma numesc Andrei si sunt nou pe forumul asta. L-am ales pentru ca mi s-a parut serios(facand comparatie cu ce am mai gasit la o simpla cautare google). Am aflat de piata Forex acum vreo 2 ani, iar de apucat, m-am apucat acum vreo 4 luni de tranzactionat pe un cont demo pe AdmiralMarkets. Am facut un cont de 400$. In aceste 4 luni sa zicem ca ma tranzactionat, calculand totalul zilelor active pe platforma, aproximativ o luna, deci frecventa, dupa parerea mea fiind una foarte mica. In primele 2 zile, din cei 400 $ am ramas doar cu 250$. Am continuat sa urmaresc evolutiile si sa tranzactionez, iar acum am 1100$ in contul virtual. Precizez ca nu am adoptat o tactica anume, iar singurul ïndicator pe care il folosesc e graficul de pe platforma(deci activitatea mea este absolut puierila si nesigura) . Totusi as vrea sa incerc si un cont real de 100$ sa vad daca este la fel ca pe demo. Recomandati AdmiralMarkets pentru un incepator de genul meu? Ce documentatie trebuie sa consult (in afara de ce exista pe acest site si ceea ce ofera in mod gratuit admiralmarkets, lecturi pe care o sa le termin in curand) Ce fel de avantaje/dezavantaje are AdmiralMarkets? Orice sfat e de ajutor pentru mine.

    Multumesc anticipat! Spor la bani!

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.