Sari la conținut

kvllx

Traders
  • Număr mesaje

    2
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de kvllx

  1. Salutare si bine ai venit pe forum, la fel ca si tine si eu prefer graficele cu time frame mic 5-15 min uneori chiar 30 de minute dar dupa cum stii cele mai precise tranzactii se fac atunci cand se tine cont de un time frame cat mai mare,de preferat daily sau weekly. Ca avantaj pe graficul de 5-15 min este ca esti mereu langa el si poti sa incasezi repede profitul si sa iesi din tranzactie dar in acelas timp trebuie sa stii ca riscul de a porni tranzactia in directia opusa de tine este mare intrucat graficele mici nu sunt foarte precise si te poti trezi cu surprize.

    Cel mai indicat ar fii ca desi sa te intereseze graficele mici intotdeauna sa tii cont de trend si sa te consulti cu graficele pe perioada mai mare respectiv 4h sau daily. Spor la treaba si bafta la pipsi! :48:

     

    Multumesc pentru raspuns, eu as dori sa stiu cum fac o analiza cap coada, in ordine corecta , stiu ca incep cu depistarea numerelor fibonacci, pun RSI bands, bollinger, analizez "canalele", ce mai trebuie sa fac?
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.