Sari la conținut

Postări Recomandate

Postat

Salut,

Am gasit un raport interesant pe site-ul CFTC unde sunt inregistrati toti brokerii de forex din US si m-am gandit sa-l postez, poate ajuta un pic la unele comparatii sau pentru cine cauta un broker solid.

Sunt multi brokeri marunti (sub 1 mil USD), sunt si banci serioase (peste 1 mld.), intre ei, apar si unii brokeri cunoscuti.

Eu personal nu as lua in considerare un broker cu capitalizare < 2 mil, asta pt. ca brokerii tranzactioneaza si pe contul lor (mai ales cei cu dealing desk) si pot sa piarda si ei la fel de bine ca oricine.

tmfcmdata0608.pdf

• Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Zile populare

Top autori în acest subiect

Postat

Din moment ce nu apare, inseamna ca ori nu e inregistrata la CFTC (ceea ce e cam periculos) ori nu are sediu in US.

Raportul e doar pt. firmele din US.

Oanda are peste 31 mil, de ex.

Postat

Frumos din partea lor,deci in acest caz Oanda e prima optiune cind o sa-mi fac un cont ceva mai serios de forex.

• 6 luni mai târziu...
Postat

Salut,

Am gasit un raport interesant pe site-ul CFTC unde sunt inregistrati toti brokerii de forex din US si m-am gandit sa-l postez, poate ajuta un pic la unele comparatii sau pentru cine cauta un broker solid.

Sunt multi brokeri marunti (sub 1 mil USD), sunt si banci serioase (peste 1 mld.), intre ei, apar si unii brokeri cunoscuti.

Eu personal nu as lua in considerare un broker cu capitalizare < 2 mil, asta pt. ca brokerii tranzactioneaza si pe contul lor (mai ales cei cu dealing desk) si pot sa piarda si ei la fel de bine ca oricine.

Ultima actualizare: http://www.cftc.gov/tm/tmfcm.htm

Si ultimul fisier la 03.05.2007

CAZINOUL NU PIERDE NICIODATA! DACA PIERDE MODIFICA REGULILE!!!

Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.