Sari la conținut

Featured Replies

Postat
  • Management

Dupa o luuuuuuuuunga pauza, suntem din nou online :D. Pe cei care nu au vazut scheletii de pe site de la sfarsitul lui decembrie 2006, ii informez ca site-ul a fost spart de un oarecare "jamaycka" (sau ceva in genul asta). Pe acesta cale, ii multumesc pentru efortul depus si il trimit respectuos de unde a venit...

Imi cer scuze pentru ca a durat atat dar ma bucur ca am reusit sa recuperez toate mesajele.

Bine ati revenit, la multi ani si la multi pipsi!

• Răspunsuri 9
  • Citiri 6,3k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Postat

De ce o fi spart ala siteul?Daca la spart nu si-a facut nici reputatie , nici nu a castigat ceva.Singurul lucru care l-a demonstrat a fost ca forumul are probleme de securitate.

Postat
  • Autor
  • Management

Nu a spart forumul direct... A intrat pe serverele celor care ofera hosting si de acolo pe toate site-urile hostate acolo, inclusiv asta. Pentru cei interesati, sunt cateva pagini de discutii aici: http://www.webhostingtalk.com/showthread.php?t=572004

Postat

Afurisitii astia de script kiddies......nu scapi de ei deloc pe net in ultimul timp parca sunt mai multi decat gandacii de bucatarie :D ,unul din astia mi-a furat un cont de e-mail acum vreo cativa ani :D .

Postat

Afurisitii astia de script kiddies......nu scapi de ei deloc pe net in ultimul timp parca sunt mai multi decat gandacii de bucatarie :D ,unul din astia mi-a furat un cont de e-mail acum vreo cativa ani :D .

Daca aveai virusi de tip keyloger in calculator:)) Se mai intampla...

Postat

Da,prin inginerie sociala poti face multe pe net,acum depinde si cine e cel atacat si cit de informat e respectivul :D .

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

Navigare recentă 0

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.