Cartea lui Dirk du Toit - Dr. Forex - e una din putinele carti pe care le-am gasit pe net dedicata exclusiv forexului. Sunt multe lucruri care merita atentia in carte:
- modul in care este subliniata importanta money managementului
- capitolul Forex Basics - de citit si recitit
- la fel si partea cu How not to trade
- modul in care care vorbeste de abuzul de leverage si urmarile lui...
Mai putin ok:
- nu expune o strategie clara,
- exemplele sunt luate numai dintre tradeurile profitabile
- recomanda SL-uri mentale (fara SL, eu nu intru in tranzactie)
- in ultima parte, cartea parca e o reclama la cursurile lui...
Una peste alta, cartea e lectura instructiva (desi cam lunga) - scrisa destul de frumos, fara exces de termeni tehnici.
Personal nu reusesc sa fac un sistem doar din ce a descris el in carte, dar in ultima vreme ma stradui sa imi fac propriile meu grid median, pentru cateva perechi, sa stabilesc zonele propice pentru sell, zonele pentru buy, zonele de risc maxim pentru trade si sa tranzactionez cu ordine in asteptare.
Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
Informații Importante
Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.
Eu zic ca e un must read.
Cartea lui Dirk du Toit - Dr. Forex - e una din putinele carti pe care le-am gasit pe net dedicata exclusiv forexului. Sunt multe lucruri care merita atentia in carte:
- modul in care este subliniata importanta money managementului
- capitolul Forex Basics - de citit si recitit
- la fel si partea cu How not to trade
- modul in care care vorbeste de abuzul de leverage si urmarile lui...
Mai putin ok:
- nu expune o strategie clara,
- exemplele sunt luate numai dintre tradeurile profitabile
- recomanda SL-uri mentale (fara SL, eu nu intru in tranzactie)
- in ultima parte, cartea parca e o reclama la cursurile lui...
Una peste alta, cartea e lectura instructiva (desi cam lunga) - scrisa destul de frumos, fara exces de termeni tehnici.
Personal nu reusesc sa fac un sistem doar din ce a descris el in carte, dar in ultima vreme ma stradui sa imi fac propriile meu grid median, pentru cateva perechi, sa stabilesc zonele propice pentru sell, zonele pentru buy, zonele de risc maxim pentru trade si sa tranzactionez cu ordine in asteptare.
Foloseste cineva sistemul asta? Median Trading?
Daca da, cu ce rezultate?