Sari la conținut

Postări Recomandate

Postat

he he... citesc tot ce scrii pe forum...

era sa iau si eu un short azi la 1.47, dar n-a mai venit semnalul de confirmare asa c-am plecat la plimbare.

Cut your loses short. Acolo era stopul :) daca nu ar fi fost, acum eram la minus 240, atat a urcat euro ieri.

daca ar fi fost pe directie, da, era pe termen lung insa nu eram bulumac sa il tin la negativ. Precum am mai explicat, nu e nici o problema (de natura sentimentala) din partea mea sa opresc orderele cand sunt pe minus. Problema mare e sa le tin cand sunt pe plus.

well, eu sunt inca biased short, dar sa nu ii spuneti lui Scrat si Iordaki :)

• Răspunsuri 14
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

• Moderators
Postat (editat)

normal ca citesti... era la poanta... :) (adica implicit va recunosteam meritu' la analiza bulish)

LE: Si ca sa fie clar, se vede bidul de ieri, linia mov este suportul weekly, care tine de ani buni, dadea semne ca se intoarce acolo, dar nu mi-a dat nici macar timp sa rasuflu ori sa imi fac sperante... Ca sa il pedepsesc :) dimineata am intrat iar short, tot cu stop la 100...

post-1272-1222147037_thumb.jpg

sa vedem unde ne ducem... grrr...

Editat de tradelover
Postat

Vezi explozia cursului pe ECN si trece ceva pe MT4 pina cursul se duce unde trebuie. (Nu inainte sa faca un spike imaginar - sa crape toate SL).

Poti da un link te rog ...? Am incercat pe google dar fara succes, intre wikipedia si o univ din bulgaria nu e nimic !

Postat

Welcome!!!!!

Incearca sa postezi la sectiunea analize, unde ai posibilitatea sa fi corectat de traderii cu experienta.(sa nu-ti fie rusine sau frica).

Bafta si nu te da batut!!!!!!

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

• Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.