Sari la conținut

Postări Recomandate

Postat

Buna!

Astazi toate paritatile au ajuns la limite suport sau rezistenta. Pe langa aceasta cam toate paritatile au fost foarte mult departate de media mobila de 26.

Rezultatele le vedeti singuri. parerea de rau e ca nu am reusit inca sa mi deschid contul real la Oanda. Ar fi iesit ceva pipsi.

La multi pipsi!

• Răspunsuri 14
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Postat

nu pot sa fac atas la poza

daca imi spune cineva cum sa fac asta va arat poza mai incolo ca o am

si veti vedea ca toate tranzactiile cu data ora, cantitatea

toate detalii

numai ca nu o pot adauga desi dau si brows si attach:(

la multi pipsi!

• Management
Postat

Ce browser folosesti si ce mesaj primesti cand incerci sa atasezi sau sa postezi mesajul cu poza?

Postat

intru la replay treath, apoi dau browse ca sa iau fotografia din calculator. mai apoi dau add attachment si dureaza mult pana face attache-ul. cand termina de incarcat imi apare din noi pagina, dar fara ce am atasat desi sta ceva timp sa incarce. legat de mesaj, nu primesc nici unul.:D nasol. sa vedem pe viitor poate se remediaza si merge mai bine. o sa mai incerc.

la multi pipsi!

• Management
Postat

Probabil poza este prea mare... Am postat la forex[/acronym].vamist.com/forum/Probleme-cu-attach-ul-t-1089.html#pid3357"]http://forex.vamist.com/forum/Probleme-cu-...89.html#pid3357 lista cu tipurile de fisiere acceptate si dimensiunea maxima acceptata pt. attach. Daca poza ta depaseste dimensiunea maxima, incearca sa o redimensionezi sau sa folosesti alt format.

Postat

ohhhh!

in sfarsit am reusit sa fac mai mica poza care vroiam sa o atasez zilele trecute la acest subiect dezbatut. acum este in format jpg si am mai decupat din ea partile care credeam eu ca nu sunt importante. daca are cineva intrebari sa le puna pe site si ii raspund.

la multi pipsi!

Postat

eu am facut poza asta cu un program micut care se numeste ScreenHunter. prima data am facut poza intr-un format gif, sau nu stiu de care, dar mai apoi am mai pus odata poza pe monitor si am facut-o in format jpg.

ce parere aveti de tranzactii? ce am facut rau sau bun?

astept sfaturile celor mai "batrani" in ale forexului.

la multi pipsi!

Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.