Sari la conținut

Tranzactiile mele ... bune ... rele ... sunt ale mele

Postări Recomandate

Postat

am inchis australienii la 0.8222 , par obositi si nu cred ca mai urca:)

5 pipsuri... acu ne concentram pe japonezi

inca ceva. mutam luatu de profit la un lot de japonezi de la 45 la 55 deci o sa fie buy 120.25 - tp 120.55

• Răspunsuri 27
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Postat

Bun complicata treaba dar o rezolvam. Momentan tre sa ramanem din 6 loturi la 4 loturi ( 2 buy 2 sell ) fara sa pierdem bani. Asteptam stirile americanilor si decidem dupa USD Consumer Sentiment (p) .

Postat

Mda nu a fost mare maraiala sa ne aduca intr-un pret in care sa putem face treaba. Pozitiile astea le pot mentine pt ca am cont cu interest free ( nu platesc nimic dobanda ) si pot astepta oricat sa le rezolv. In rest nu s-ar merita sa le tin.

Postat

Imi cer scuze ca nu am avut timp sa anunt modificarile

Am inchis cele 3 loturi de buy la preturile :

- 121.60

- 121.59

- 121.57

Am inchis si lotul de sell la 121.62

Acum mai avem deshise 2 comenzi de sell si le vom bloca cu 2 comenzi de buy , sper la 121.40.

Postat

am inchis smecheria cumpara la 121.51 la 121.85

mai avem 2 selluri

120.19

120.93

si un buy la 120.47

La ala de 120.47 puneti stop loss la 120.49 ( poate e vreo smecherie cu stirile si o ia la vale si scapam de ea si repozitionam buyu )

Daca nu al doilea lot de la 120.47 il vom vinde la 120.95

Avem iarasi buyuri la 122.25 ( peste 120.20 ) unde oricum nu o arde peste din prima ... tre sa fie o corectie inainte .

Ideal ar fi sa cumparam japonezi din astia la 121.20 si ar fi iarasi eleganta treaba.

Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.