Ieri am deschis un cont demo la Alpari -UK , pe o platforma MT4 , (pe perioada indefinita)
Se pare ca acest broker are sediul in Marea Britanie si permite loturi de 0.01 (1000 unitati = 10 $ pozitia in moneda de baza).Banca cu care lucreaza este o banca cu sediul in Londra, si se pare ca si adresa brokerului este una fizica si nu o casuta postala.
De asemenea am constatat ca este verificat de catrea FSA.
Authorised and regulated by the FSA
* FSA Register number 448002
Minimul de depozit este 200$ sau echivalentul in euro sau lire, dar alimentarea contului cea mai facila este wire transfer.(cred ca accepta si carti de debit sau credit).
O sa-l testez saptamana viitoare , dar mi se pare o solutie buna pentru deschiderea unui minicont.
Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
Informații Importante
Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.
>
<Salut!
Numele meu e Oltciter si sunt un loser.
Ieri am deschis un cont demo la Alpari -UK , pe o platforma MT4 , (pe perioada indefinita)
Se pare ca acest broker are sediul in Marea Britanie si permite loturi de 0.01 (1000 unitati = 10 $ pozitia in moneda de baza).Banca cu care lucreaza este o banca cu sediul in Londra, si se pare ca si adresa brokerului este una fizica si nu o casuta postala.
De asemenea am constatat ca este verificat de catrea FSA.
Authorised and regulated by the FSA
* FSA Register number 448002
Minimul de depozit este 200$ sau echivalentul in euro sau lire, dar alimentarea contului cea mai facila este wire transfer.(cred ca accepta si carti de debit sau credit).
O sa-l testez saptamana viitoare , dar mi se pare o solutie buna pentru deschiderea unui minicont.
Mai jos va dau linkul:
http://www.alpari-idc.com
Bafta si sa auzim de bine!
Oltciter