Sari la conținut

Featured Replies

Postat

$-) Ia ghiciti cam cat valoreaza forumul vamist . Nici mai mult nici mai putin de $5,580 :D .

"Site Value Report

The estimated value of http://www.vamist.com is: $5,580

This value is calculated based on several factors shown above, including: Links, Traffic (Alexa), age of the domain, site category, domain keyword popularity, and overall occurrences of the domain name on the web."

by www.dnscoop.com

• Răspunsuri 12
  • Citiri 9,7k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Postat
  • Management

Vrei sa-l cumperi? Sa stii ca nu e de vanzare :D

Hai sa ne jucam putin! In cat timp credeti ca-si dubleaza valoarea? Eu spun ca in max. 6 luni...

• 4 săptămâni mai târziu...
Postat
  • Moderators

Grrr.. haha.. (râs mânzeşte)... se pare ca trendul e bearish de data asta.....

azi arăta aşa: "The estimated value of http://www.vamist.com is: $2,855"

Stefane, vezi ce faci ca pierzi pariul :D

Spor mare...

Postat
  • Management

Deja am inceput sa primesc intrebari daca forumul este de vanzare. Doua pe mail si una pe un alt forum :D. Imi aduc aminte de prima oferta pe care am avut-o, inca de pe vremea cand pe vamist era un forum de afaceri si nu se pomenea nimic de forex (deci inainte de a avea sectiunea de forex pe forumul de afaceri... cei mai vechi stiu despre ce e vorba). Atunci vroia cineva sa-mi dea 10 milioane pe el si s-a mirat cand am l-am refuzat si am inceput sa glumesc pe seama ofertei lui... probabil lui i se parea ca imi face o favoare :D.

Si ca sa fie lucrurile clare (adica sa am ce link sa dau atunci cand ma mai intreaba cineva daca vamist-ul e de vanzare), mai precizez o data ca vamist.com NU este de vanzare. Daca totusi se gasesc persoane interesate sa INVESTEASCA in aceasta comunitate, atunci ii invit sa-mi trimita un mail sau un PM ca sa discutam (si a investi NU inseamna a cumpara 51% din site... asta apropo de un vechi post de pe blogul lui Vivi).

Oricum, chestia cu dnscoop.com este doar o joaca. Pentru mine este irelevanta valoarea afisata acolo.

• 1 an mai târziu...
Postat
  • Management

In caz ca va intrebati ce mai zice nenea dnscoop:

valoare_vamist_forex.jpg

Desi inca sunt de parere ca valoarea afisata acolo este irelevanta, avand in vedere ca instrumentul de masurare este acelasi, putem spune ca suntem in crestere :P.

Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

Navigare recentă 0

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.