Salut. Din pacate acest topic nu l-am deschis cu un prilej fericit pentru mine .Ma aflu intr-o situatie fara iesire si de aceea caut ajutorul vostru .In momentul de fata am reusit sa adun din noiembrie si pana acum suma de 600$ in e-gold(hyip, ptp si alte prostii).Tot de atunci incerc sa invat FOREX dar din cauza situatiei in care ma aflu eu si cu familia mea imi este imposibil sa pot invata ceva din lipsa de timp .Ca sa fii un bun trader trebuie sa acumulezi multe cunostiinte si sa fii informat la secunda despre situatia financiara internationala , lucruri care cer timp, in momentul de fata acest timp il ofer familiei mele in incercarea de a o face sa supravietuiasca .De aceea caut un trader priceput si onest care ar putea folosii banii castigati de mine pana acum(600$ e-gold) in tranzactii din al caror profit sa-mi pot marii sansele de supravietuire .
Am apelat la voi pentru ca am vazut pe acest forum multi oameni care au calitatile necesare pentru a ma ajuta , adica, pricepere si onestitate .
Cine vrea sa ma ajute il rog sa ma contacteze in PM, sau vali7397@gmail.com , vali7397@yahoo.com sau sa posteze aici .
Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
Informații Importante
Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.
Salut. Din pacate acest topic nu l-am deschis cu un prilej fericit pentru mine
.Ma aflu intr-o situatie fara iesire si de aceea caut ajutorul vostru .In momentul de fata am reusit sa adun din noiembrie si pana acum suma de 600$ in e-gold(hyip, ptp si alte prostii).Tot de atunci incerc sa invat FOREX dar din cauza situatiei in care ma aflu eu si cu familia mea imi este imposibil sa pot invata ceva din lipsa de timp .Ca sa fii un bun trader trebuie sa acumulezi multe cunostiinte si sa fii informat la secunda despre situatia financiara internationala , lucruri care cer timp, in momentul de fata acest timp il ofer familiei mele in incercarea de a o face sa supravietuiasca .De aceea caut un trader priceput si onest care ar putea folosii banii castigati de mine pana acum(600$ e-gold) in tranzactii din al caror profit sa-mi pot marii sansele de supravietuire .
Am apelat la voi pentru ca am vazut pe acest forum multi oameni care au calitatile necesare pentru a ma ajuta , adica, pricepere si onestitate .
Cine vrea sa ma ajute il rog sa ma contacteze in PM, sau vali7397@gmail.com , vali7397@yahoo.com sau sa posteze aici .
Va rog
Multumesc anticipat.