Sari la conținut

Afaceri


Postări Recomandate

  • Moderators

Nu era un cont real, ci unul demo, pe care l-am creat pe 22 ianuarie, special sa il pun pe onix, daca citeai cu atentie, intelegeai. Dar onix nu merge cu serverul de la ibfx, drept urmare l-am dat public. Daca prin MM intelegi cat la suta risc (MM inseamna mult mai mult) atunci riscul era bine calculat, de 2% pe bid. Doar ca, asa cum am scris, am dat voie expertilor sa deschida oricate biduri. Adica sa ia toate semnalele, fara pauze. Cateva zile a mers, precum am zis. Poate ca unii au urmarit evolutia contului. Si acum vo doua ore carpaceam ceva pt servici, pe laptop, cand colo imi scrie unu de pe aici, vamist de al nostru, pe messenger: "bai, ce faci cu contul ala, ca e pe minus cu 30%, te manaca aia pe vamist" hihi. Dau fuga la computerul nevestei, ca acolo rula jucaria (ca sa nu ma incurc cu el) si descopar ca cumpara de zor EURAUD, in timp ce cursul scadea. Avea vo 7 biduri deschise, fiecare in limita de risc normala, si mai inchisese vreo cateva mai devreme, toate in pierdere. Bun, le-am inchis, am inchis contul. Omu' meu de pe messenger mi-a zis ca nu e bine ce fac, ca am format un curent de opinie aici si s-ar putea ca unii sa tranzactioneze dupa mine si sa piarda bani. Intr-un fel ii dau dreptate, de aia am inchis pravalia. In mod normal, daca ar fi fost bani reali, intr-o situatue ca asta te opresti, retragi banii din cont care au mai ramas si te intorci la tranzactionat demo, pana mai inveti. Noroc ca nu au fost bani reali... Si in general, tataie, nu va luati dupa mine! Nu va luati dupa nimeni. Judecati singuri.

 

Deci nu era cont cu bani reali. Pe real am la ora actuala deschis un singur SELL pe EURUSD, exact pe minimul de ieri (1.4810, minimul de ieri a fost la 1.4802, nu stiu cum naiba le nimeresc). Deci cu toata scaderea de azi, e la negativ. A fost sub apa cu 110 puncte la topul de acum 4 ore, dar nu a dat in stop, caderea de 130 de pipsi care a urmat mi-a mutat stopul la 1.4896 (si daca as fi inchis in momentul ala cand cursul era 1.4794/96, as fi avut +14 pipsi profit), acum a urcat iar si se indreapta spre stop, deocamdata are -38 de pipsi (cursul e acum 1.4846, spread 2).

 

Ata ete.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 30
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.