Sari la conținut

Featured Replies

Postat

Buna...vreau sa imi deschid un cont mini dar sa fie neaparat pe o platforma mt4. Imi recomanda cinva unul?

• 3 luni mai târziu...
  • Răspunsuri 8
  • Citiri 8,5k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Postat

Buna...vreau sa imi deschid un cont mini dar sa fie neaparat pe o platforma mt4. Imi recomanda cinva unul?

obtiuni ar fi:

interbankfx, micro cu 250$, 1pip=1cent aproximativ, alimentare cont prin transfer bancar

sau daca ai e-gold mai sunt cativa, eu lucrez cu doi, pm daca te intereseaza varianta asta

• 2 luni mai târziu...
Postat

Liteforex.org mi se pare foarte ok, poti sa deschizi cont si cu 1$ ai levereage 1:500, margin 1%, poti face transfer usor prin webmoney( dureaza 10 minute sati deschizi cont), faci ce vrei,,,dar merita sa te uiti pe siteu lor...aa...si au si fixed spread, 3 pip la perechile importante...adica nu se mareste in functie de activitatea pietei ca la majoritatea brokerilor.

Editat de grip

• 3 săptămâni mai târziu...
  • 1 lună mai târziu...
Postat

ok.... banii pt forex exista (ma rog or sa-mi intre dupa 5.06 in cont), ne-am hotarat sa ramanem la acest moment cu MT4 din mai mutle considerente unele dintre considerente sunt: tradelover TheEconomist =)) si faptul ca permite intr-o oarecare masura implementarea rezultatelor retelelor =))

problema care o am si de aceea am notat aici este ca nu stiu la care dintre toti brokerii care folosesc MT4 sa merg :D

• 3 săptămâni mai târziu...
Postat

ok.... banii pt forex exista (ma rog or sa-mi intre dupa 5.06 in cont), ne-am hotarat sa ramanem la acest moment cu MT4 din mai mutle considerente unele dintre considerente sunt: tradelover TheEconomist :D si faptul ca permite intr-o oarecare masura implementarea rezultatelor retelelor =))

problema care o am si de aceea am notat aici este ca nu stiu la care dintre toti brokerii care folosesc MT4 sa merg =))

@kerosen cauta un broker cu MT4 daca te-ai hotarat ca vrei sa mergi pe MT4 care are capitalizare buna care are deja un renume (si aici inteleg faptul ca nu "comenteaza" cand trebuie sa-ti retragi din bani sau/si ti-i vireaza repede), care este inregistrat NFA si care evident nu e din est. Daca vrei sa "scoti" banii aia multi de la est nu o sa reusesti.

Banii trebuiesc scosi din alta parte. In general rusii tranzactioneaza pe platformele lor de "forma" adica pe bani putini si grosul si-l trag din afara, de pe alte continente de oriunde altundeva dar numai de la ei nu. Acum tu tragi concluziile si tu iei deciziile, eu doar ti-am dat un sfat prietenesc.

@grip sper ca ai inteles si tu din context care este ideea cu LiteForex si alti brokeri cu "deschidere" de 1 parai.

Editat de Alexian

• 6 luni mai târziu...
Postat

sunt de acord cu Alexian în privinţa asta, dar totuşi am găsit doi brocheri din west cu asa platformă în care am încredere unul este http://www.fxdd.com/ şi altul http://www.migfx.com/ în ambii am conturi şi nici cu unul nu am avut probleme, dar aici afişez un linc cu majoritatea caselor ce folosesc platforma MT4 http://kombates.net/portal/bl/mt_all.php, rămîne la alegerea voastră dacă doriţi neaparat =))

Postat

http://www.ibfx.com ... Acolo am eu. Si n-am pierdut banii, baieti, desi e primul cont =))

Edit: Vad ca a mai zis cineva inainte de ibfx. Sorry %%-

Editat de bumasoft

• 1 lună mai târziu...
Postat

Broker bun pt MT4 numai pentru incepatori cu miniacount-uri -- ADMIRAL MARKET--

Incearca MAGIC TOKEN - - ti se ofera 50$ reali - fara sa faci nimic

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

Navigare recentă 0

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.